Beoordelingen 

662 commentaren van in totaal 662 beoordelingen
Service
Cor Versluis (Papendrecht)
06-12-2019
9

Fijne betrouwbare garage. Heeft uiteraard ook te maken met het merk Toyota. Ben al meer dan 25 jaar klant bij Schouten. Tot nu toe dik tevreden.

Service
Mevr. G.Hoek Buls (Hendrik ido ambacht. )
04-12-2019
10

Goede service en persoonlijk contact. Top.

Service
Frank J. Kluver (Papendrecht)
04-12-2019
10

Deskundig en klantgericht personeel

Service
C. Van Haaften
27-11-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel :)

Verkoop
Wim (Papendrecht)
19-11-2019
10

Je bent daar nog echt een klant erg vriendelijk en gastvrij.

Verkoop
Cindy kuil (Barendrecht )
19-11-2019
10

Vriendelijk, positief

Service
René van Hoek (Rotterdam)
19-11-2019
10

Prettige dealer, komen afspraken keurig na. Werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd.

Service
Mevr. M.C. Schox
19-11-2019
10

Prima garage waar je vriendelijk wordt geholpen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en die worden ook nagekomen.Bij extra uit te voeren werkzaamheden (en dus kosten) wordt er even telefonisch overlegd.

Service
Bob Edixhoven (Barendrecht )
11-11-2019
9

Ik kan een ieder aanraden van deze dealer gebruik te maken. Kort en krachtig in alle opzichten een top dealer. Vandaar de beoordeling met een 9.

Verkoop
A. Mostert ( Papendrecht)
07-11-2019
10

Goede service. Vriendelijk en behulpzaam.

Service
J. Boodt (H.I. Ambacht)
05-11-2019
8

Vragen werden vriendelijk beantwoord aan de receptie. Het gold hier een onderhoudsbeurt, mijn auto is 1 jaar oud.

Service
Dhr Lammers
23-10-2019
10

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service. Ik heb geen prijsopgave gekregen omdat ik voor wat kleine onderdelen kwam die gelijk gemonteerd zijn.

Service
Dhr. C.H. Don (Hendrik-Ido-Ambacht)
22-10-2019
8

Goed en klantvriendelijk

Service
Fons Cornelis
16-10-2019
9

Fijne zaak met terzake kundige en vriendelijke medewerkers die goed werk leveren

Service
Dhr.W.M.Vlot
11-10-2019
9

zeer te vreden in alle opzichten

Service
Dhr. J. Burggraaff Ruigrok van der Werven (Zwijndrecht)
09-10-2019
9

zeer tevreden goede service

Verkoop
Edward van Gent (Dordrecht)
09-10-2019
8

Hele goede service en prima personeel die duidelijk uitleg geven.

Service
Fernando Fernandes Fantasia (Arnhem)
09-10-2019
10

Ik word bij deze dealer altijd perfect geholpen. Het personeel is zeer aardig en komen altijd hun afspraken na en denken mee met de klant. Super!

Service
Dhr. C.P. van der Bogt (Papendrecht)
03-10-2019
8

Goede service, correcte afhandeling van APK en jaarlijkse servicebeurt.

Service
Aris .Noorlander (Nieuw-Lekkerland)
03-10-2019
10

Vriendelijk en correct.

Service
W J Swijnenburg (Dordrecht)
26-09-2019
10

De beste dealer in de verre omtrek!

Service
Piet de Waal (Papendrecht)
26-09-2019
10

Wordt serieus genomen.

Service
Ben (Schiedam)
26-09-2019
9

We hebben een goeie ervaring met deze garage, toen we de auto gingen kopen zijn we netjes geholpen. En de shop zelfs voor ons open gedaan door de medewerker. Verder worden we netjes geholpen.

Service
Dhr Vos (Alblasserdam)
24-09-2019
9

leveren goed werk en zijn vriendelijk.

Service
M.D. Meeuwsen (Alphen)
23-09-2019
9

Heel correct en klantvriendelijk. Als ik nog eens een andere toyota wil kopen ga ik zeker daarheen.

Service
Hans Kusters (Bleskensgraaf )
23-09-2019
9

Het personeel is altijd zeer behulpzaam en wordt goed naar mij geluisterd als ik wat te melden heb, ook word je goed voorgelicht en de koffie is van een redelijk niveau.

Service
kats (ridderkerk)
03-09-2019
9

Vriendelijkheid en goede service

Service
A.Duchain (Barendrecht )
03-09-2019
10

Gezellige indeling en wachtruimte

Service
De Heer T.M. van 't Hof (Papendrecht)
27-08-2019
9

De garage is betrouwbaar en komt afspraken na.Het personeel is vakbekwaam en klantvriendelijk. Kortom, een aanrader.

Service
H.M.Ferdinandusse (Papendrecht)
23-08-2019
10

Altijd correct bte woord gestaan EN indien mogelijk gelijk geholpen en meestal duidelijk in de kosten

Service
Mevr. S.E. de Visser
23-08-2019
8

Vooraf geen prijs indicatie ontvangen maar verder geen klachten en netjes geholpen

Service
Van der hart (Hardinxveld)
21-08-2019
10

Ik kan heel kort zijn kwaliteit en kwantiteit staat hoog in vaandel.helaas kan ik geen hoger cijfer geven dan10.

Service
Siena Hofstra (Sliedrecht)
14-08-2019
10

Ze zijn vriendelijk en je voelt je welkom Ze doen hun werk goed

Service
H.v.Gemerden (Alblasserdam )
14-08-2019
10

Doen alles goed en zijn daarbij heel correct

Service
Wim en Delphine Olden
09-08-2019
9

We worden altijd heel vriendelijk en begrijpend van ons probleem behandeld. Dank aan de medewerkers.

Service
A. Koppelaar (Dordrecht)
07-08-2019
9

Altijd zeer klantvriendelijk en we werden snel geholpen bij een storing na een beurt bij onze RAV4

Verkoop
Mv. I.Huf
07-08-2019
10

Behandeling, behulpzaamheid en uitleg over gang van zaken i.v.m. private lease

Service
Hans Hoogland (Alblasserdam )
07-08-2019
10

Gastvrije en vriendelijke ontvangst. Prettig en duidelijk gesprek m.b.t. de gewenste diensten. Heldere afspraken die nagekomen worden. Bij terugkomafspraak netjes en snel geholpen door monteur! Ga zo door.

Service
h.mekking (dordrecht)
02-08-2019
8

weer keurig geholpen zelf onderhoud vergeten en netjes op de hoogte gebracht door de firmaonderhoud netjes uitgevoerd en zelfs asbak was voor me geleegd en zelf erg blij met het afspreken van een tijd van begin tot klaar altijd keurig op tijd

Service
Maddy Meulbroek (Dordrecht)
31-07-2019
8

Correct en prettig

Service
Mirjam Knol (Sliedrecht)
31-07-2019
9

Wij worden altijd zeer vriendelijk en correct geholpen

Service
J. Wijnja (Zwijndrecht)
31-07-2019
10

Het balie (werkplaats) personeel neemt daar waar van toepassing de tijd. In het kort " bij automobielbedrijf Schouten b.v" krijg je het warme gevoel dat de klant koning is.

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
24-07-2019
10

Betrouwbaar bedrijf. Goed personeel.

Verkoop
H. Zenhorst
23-07-2019
10

Prettige wijze waarop ik als klant word behandeld.Onderhoud aan vorige auto's is altijd correct uitgevoerd.

Verkoop
Dhr Dautzenberg
23-07-2019
9

Klantvriendelijke medewerkers mocht er toch iets zijn word er hard gezocht naar een klantvriendelijke oplossing.Je bent hier een persoon geen nummer altijd welkom voor een bakje koffie en "eikeltjes thee"

Verkoop
Jan Woestenburg (Dordrecht)
23-07-2019
10

Prettig bedrijf en aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Ik kan het aanbevelen.

Verkoop
Bert Zondag (Nieuw Lekkerland)
23-07-2019
10

Goede service vriendelijk en ze weten waar ze over praten.

Service
Gijs Vonk (Alblasserdam)
19-07-2019
10

Betrouwbaar en zeeeeer klantvriendelijk

Service
Martin Stuurman
17-07-2019
10

Ik ben zeer tevreden!

Service
Dhr. Brouwers (Sliedrecht)
17-07-2019
10

Vriendelijke en duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Er wordt eerst gekeken naar eerdere werkzaamheden en wanneer er iets "nog" niet nodig is wordt deze ook niet gedaan. Dit komt de klant tegoede en ook het milieu. Uiteraard gebeurd dit i.o.m de klant met daarbij een heldere uitleg.....

Service
Erik de Bruin
17-07-2019
8

De service, communicatie en vakkennis zijn van een hoog niveau. Ik word altijd netjes en adequaat geholpen en op de hoogte gebracht welke reparaties zijn verricht.

Service
A. Burggraaf (Alblasserdam)
11-07-2019
8

Al eerder gedaan

Service
Pieter van der Ham
11-07-2019
10

Klantvriendelijk,goede service en correcte afhandeling van gemaakte afspraken

Service
c heilbron
04-07-2019
9

prima bedrijf met vriendelijk en kundig personeel

Service
N. van der Meer (Sliedrecht)
04-07-2019
10

Vriendelijk, service gericht naar de klant, professioneel.

Service
Mevrouw de Bruijn (Ooltgensplaat)
14-06-2019
10

De klant staat hier nog centraal

Service
WIM SCHAAP (ALBLASSERDAM)
14-06-2019
10

ik geef verder geen toelichting meer anders val ik in herhaling.

Service
Arjan van de Rest (Hendrik Ido Ambacht)
12-06-2019
10

Vriendelijke mensen die doen wat ze beloven!

Service
Robertson H (Poortugaal)
12-06-2019
10

Goeie service

Service
Sjef Verhoeven (Dordrecht)
07-06-2019
10

Zoals altijd goed ,vlot en vriendelijk personeel zou iedere dealer een voorbeeld aan moeten nemen.

Service
C. Bowser
07-06-2019
9

Zeer kundige dealer. Zowel bij geplande als ad hoc afspraken altijd correct geholpen. Zeer tevreden over de extra service.

Service
Ria (Ridderkerk)
31-05-2019
8

vriendelijk

Service
I.Bogaard-mom (hoogvliet)
17-05-2019
10

de vriendelijke ontvangs en goede behandeling.en snel gemaakt.

Service
Dhr. D. Heijkoop (Sliedrecht)
17-05-2019
10

Goede ontvangst en vriendelijk zelfs een hand van de eigenaar en koffie van de verkoper en goede service van de monteur.

Service
W.J.van Zijderveld (Alblasserdam)
30-04-2019
9

Zeer tevreden met het deskundig personeel.

Service
B Stans (Hendrik Ido ambacht)
24-04-2019
10

Vriendelijk receptie personeel,al 11 jaar de auto in onderhoud bij deze garage,nog nooit klachten gehad,

Service
Roel
24-04-2019
10

Betrouwbaar, dealer denkt mee met de klant, pro-active houding. Ga zo door!

Service
Hans Bezemer (Alblasserdam)
24-04-2019
9

Zeer professionele toyota dealer met bekwaam personeel.Leveren goede auto's en zijn betrouwbaar.

Service
Wilco
24-04-2019
9

vriendelijk, toegankelijk personeel

Service
Dhr Lammers
18-04-2019
10

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
MF Hutting (Rotterdam)
10-04-2019
8

Ben tevreden.

Service
Pieter Dorst (Papendrecht)
10-04-2019
9

Service, klantvriendelijk, correcte klantbenadering, zeer tevreden over mijn Toyota Hybride ch-r, uitstekende rijeigenschappen, zeer gunstig benzineverbruik, lage CO2-uitstoot.

Service
PeterN.M.Groote Wolthaar (Sliedrecht)
10-04-2019
10

Deskundige medewerkers, doen wat zij beloven. Prijsopgave klopt met de facturen. Kortom het is fijn om daar te komen.

Service
C. de Heer (H.I.Ambacht)
09-04-2019
10

Inmiddels kom ik al 18 jaar bij deze garage en ben alle keren correct geholpen.

Service
Ria van der Sluis (Dordrecht)
09-04-2019
10

Goede service, vriendelijk personeel, afspraken worden correct nagekomen.

Service
Martin Visser (Sliedrecht)
09-04-2019
9

Correcte en prima service.

Service
F W Hoekstra (Urk)
09-04-2019
10

Fijn bedrijf met goede service. Bereid om mee te denken in kostenspreiding beurten, waarbij de veiligheid geenzins uit het oog verloren wordt. Kortom top bedrijf.

Service
a.ritmeester (ridderkerk)
09-04-2019
8

Goede service.

Service
Wim de Haan (Papendrecht)
13-03-2019
9

Mijn opmerking gaat niet over de behandelwijze van Schouten,
Maar het volgende: Het geluid van een uitstaande richtingaanwijzer vind (vond ik) veel te zacht.
In overleg met de receptie een apparaatje aangeschaft .
Het geluid was extreem hard.
Dus terug naar Schouten. Keurig geholpen en het apparaat (afgedekt) onvoldoende !!!
Dus na mijn vakantie eind april ga ik weer terug. Haal het apparaat er maar weer uit!
Conclusie: ik vind het echt gek dat een wereld merk als Toyota geen apparaat heeft met meer mogelijkheden.

Service
gouwens (barendrecht)
13-03-2019
8

Afstand woonplaats naar Alblasserdam.

Service
D.Dekker (Sliedrecht)
27-02-2019
9

Goede hulp, correcte service

Service
J.Eijkelenboom (Hendrik-Ido-Ambacht)
14-02-2019
10

Prima service.

Verkoop
Jan (Dordrecht)
06-02-2019
8

Ben prima geholpen door het team van Schouten en ik zie uit naar een plezierige degelijke samenwerking komende jaren!

Service
Dhr. Harreman J (Ridderkerk)
01-02-2019
9

Alles heel vriendelijk en Correct behandeld

Service
Huib Meerkerk (Papendrecht)
01-02-2019
8

Bij Schouten heb ik de ervaring dat de mensen daar betrokken met hun werk bezig zijn

Service
D.Bravenboer (Ridderkerk)
01-02-2019
8

prima garage, alles is goed geregeld en komt afspraken na, personeel is attent.

Service
Mevr. Korteweg
16-01-2019
10

Bij binnenkomst welkom geheten, attent, vriendelijk.

Service
w.poldervaart (rotterdam)
11-01-2019
10

tevreden

Service
Gijsbert Batenburg (Sliedrecht)
09-01-2019
9

Voor mij volgen ze de juiste procedure die voldoet aan de gestelde eisen waardoor ik veilig en in een geweldige auto kan rijden!

Verkoop
Familie M. Dral
09-01-2019
9

Klantvriendelijkheid Auto in gebruik nemen was een feestje met bloemen etc.

Service
Jos Kerkhoven (Zwijndrecht)
04-01-2019
10

Nou dat zal ik U uitleggen.Als je een Toyota koopt heb je de eerste 8 jaar bijna geen kosten,dat komt, Toyota is zeer betrouwbaar.Ik rij al 44 jaar Toyota ,geen enkel probleem gehad.1 x naar de Nissan BlueBird gegaan,maar snel weer terug naar Toyota.Dus ik kom heel weinig bij Toyota Schouten en de keren dat ik daar kom 1x per jaar.Word ik fantastisch behandeld.Dus een prima bedrijf.

Service
Dick Edel (Papendrecht)
04-01-2019
9

wat je afspreekt wordt nagekomen prima

Service
Van der hart (Hardinxveld)
04-01-2019
10

Super vriendelijk,goede hulp kwaliteit .

Service
Adrie de Vaal (Papendrecht)
21-12-2018
8

gewoon een goede dealer

Verkoop
Marjoleinede Hoog
19-12-2018
9

Bij Toyota Alblasserdam een nieuwe auto kopen, is een feestje! de verkoper weet goed wat hij doet, hij weet hoe hij een klant tevreden moet stellen, ik werd behandeld alsof ik een dikke Lexus ging kopen! Hij is duidelijk en eerlijk in zijn verhaal, legt goed uit en maakt leuke grapjes, enige minpuntje: toch jammer dat hij mijn auto bij aflevering, van binnen niet volgehangen heeft met post- it's ;) ;) Ik zou Toyota Alblasserdam zeker aanraden bij anderen. Ik rijd nu een paar weken in mijn nieuwe auto en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee! Toyota bedankt !

Service
M.C. Schox
07-12-2018
10

Prima garage met een goede service.

Service
T. Engelfriet (Dordrecht)
05-12-2018
10

Nette zaak

Service
hans breedveld (hendrik-ido-ambacht)
05-12-2018
9

prettige garage mede natuurlijk door het personeel

Verkoop
Lucien en Mathilde Hamers
05-12-2018
10

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede communicatie.

Service
E.breedveld (Zwijndrecht )
05-12-2018
9

Kwaliteit

Service
Harrie Kroeze
05-12-2018
8

Goed en vriendelijk

Service
Mevrouw de Bruijn
30-11-2018
9

Je wordt hier nog echt als klant behandeld.

Service
M. Visser (H. I. Ambacht)
30-11-2018
9

Ik ben uittermate tevreden en dat waardeer ik met een 9 , er is altijd wel iets dat nog beter kan.

Service
A.Hellwig (Papendrecht)
30-11-2018
10

Goede service en komen gemaakte afspraken na.

Service
Hans Vleghaar
23-11-2018
10

De service is er perfect. Als je binnenkomt is er persoonlijke aandacht en de koffie staat altijd klaar!

Verkoop
kroesemeijer (bleskensgraaf)
23-11-2018
8

de Toyota dealer die wij hebben is voor ons het dicht bij en makkelijk aan te rijden.

Service
P.A.Meijburg (Ridderkerk)
23-11-2018
10

Correct te woord gestaan. Vriendelijk. Komen afspraken na.

Service
Dhr. Jan Bakker (Sliedrecht)
23-11-2018
10

Contact met de medewerkers aan de balie heel goed.Wachten wanneer auto klaar is,is geen opgave.

Service
Piet Ruigrok (Papendrecht )
23-11-2018
8

Goede ontvangst ruimte, vriendelijke mensen en snelle service. Bij te maken vervolgafspraken mag iets meer met de klant meegedacht worden voor het maken vervolgafspraak en timing

Service
Frank Kluver (Papendrecht)
23-11-2018
10

Super gemotiveerde medewerkers.

Service
J.Ligthart (Ridderkerk)
15-11-2018
10

Deskundig en zeer vriendelijk personeel zowel bij de verkoop als bij de service en reparatie afdeling. Wachtruimte prima met lekkere koffie. Ik ben blij met deze dealer.

Service
M Broeren Oprel (Krimpen aan den ijssel)
09-11-2018
10

Ben zeer tevreden????????

Service
Harry de Jager (Nieuw Lekkerland)
02-11-2018
8

Altijd goed geholpen, betrouwbare organisatie, prijzen zijn merkdealer eigen maar daar staat tegenover dat het voertuig keurig bijgehouden wordt en waardevast blijft. Toyota staat voor (top)kwaliteit.

Service
T. van Luik-Kuil
02-11-2018
10

De service is prima.

Service
Mevr. H. A. van Loosen-Meijer (Papendrecht)
29-10-2018
10

Omdat de medewerkers altijd voor de klant klaar staan, er heerst een prettige sfeer binnen het bedrijf en we zijn al die jaren altijd op een zeer prettige manier geholpen. Alle hulde!!

Service
Paul van oostende (Alblasserdam)
29-10-2018
8

Alles was prima verzorgd, alleen de opgegeven tij klopte niet helemaal. Het 'uurtje' werd bijna 1,5 uur, waardoor ik mijn volgende afspraak gedeeltelijk miste

Service
Joop (Papendrecht)
17-10-2018
8

Klant vriendelijkheid en goede koffie

Service
CJ Verhoeven (Dordrecht)
17-10-2018
10

Correct,vriendelijk en snel.

Service
Daniel (Den Haag)
11-10-2018
9

Ik heb er mijn oude auto ingeruild voor een occasion. Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen. En wat ik heel positief heb ervaren is dat we meteen tot een goede en eerlijke prijs zijn gekomen.

Service
Ben Schenkel (Dordrecht )
11-10-2018
9

Als klant word je netjes begroet als je binnen komt, of per telefoon. Bij vragen word je netjes geholpen . En Dit geeft mij een zeer fijn gevoel, je bent geen nummer maar echt een klant. Voor mij is Schouten echte een top dealer. Ik blijf vaste klant bij Schouten

Service
H.S Schwaneberg (Nieuw Lekkerland)
08-10-2018
9

Maken duidelijke afspraken,ook wat betreft de onkosten en denken mee. Werken in situaties oplossing gericht.

Service
Leo Maaswinkel
08-10-2018
9

Prima service ze komen afspraken na.

Service
Bob Hazelhoff (Papendrecht)
05-10-2018
8

Goede service en bekwame werkplaats.

Service
Wim de Beir
05-10-2018
8

Goed en betrouwbaar

Service
De heer T Hubers (Papendrecht)
27-09-2018
8

Goede surves, vriendelijk personeel zijn tevreden.

Service
Dhr. M. Kortman (Hendrik Ido Ambacht)
26-09-2018
8

Bij de aankoop kregen we goede toelichting tussen de verschillende uitvoeringen. Bij de onderhoudsbeurten wordt ik ook altijd netjes geholpen.

Service
Dhr.Visser
25-09-2018
9

altijd een nette en correctie behandeling en uitleg.

Service
P. Van de Water (Papendrecht)
24-09-2018
9

Ik ben altijd correct geholpen door vriendelijke medewerkers en indien van toepassing telf. Op de hoogte gebracht van gevonden gebreken/slijtage delen.

Service
Willem Swijnenburg (Dordrecht)
19-09-2018
10

Voor we besloten tot de aanschaf van onze Yaris over te gaan hebben we bij diverse dealers geïnformeerd naar wat er zoal bij de aanschaf van een auto komt kijken. De verkoper bij Schouten was de man met wie zaken gedaan konden worden en die niet voor elke wijziging die we hadden eerst accoord moest halen bij de chef of de baas van de werkplaats. Ook de after sales gaat uitstekend.

Service
Mevr. Blokhuis (Dordrecht, voorheen Alblasserdam.)
19-09-2018
9

Omdat de dealer altijd vriendelijk is, je precies verteld wat er moet gebeuren en tot nu toe altijd met oplossingen komt.Bovendien is het nooit erg te wachten. Koffie genoeg en een praatje is ook gezellig!

Service
Wim Palte/ B Edigeyeva (Barendrecht)
19-09-2018
7

bij de service beurt werd een advies geleverd per telefoon welk gesprek nog geen 2 minuten duurde edoch de kosten voor dit advies werden opgebracht als Euro 98, wat in mijn ogen een zeer exorbitante betaling is voor een advies over versleten banden, een volgende keer zal ik expliciet mijn wens tot geen advies buiten de uitgevoerde reparaties aan mij te doen toekomen om dit bedrag te sparen, iedereen die zijn auto kent kijkt ook naar de conditie van zijn banden en hoeft zich daarbij niet te verlaten op zijn dealer tegen een zeer dure rekening

Service
Baboeram (Alblasserdam)
05-09-2018
9

Het zijn erg vriendelijke medewerker

Service
J.M. de Jong (Papendrecht)
05-09-2018
8

alles wordt bijna 100% uitgevoerd waarvoor ik mn auto naar de garage brengt

Verkoop
Mw. M. Van der Wekken (Ridderkerk)
05-09-2018
10

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en je krijgt alle tijd om vragen te stellen.

Service
Arie de heer (Ridderkerk)
05-09-2018
8

Goede garage

Service
Otto Gros (Zwijndrecht)
05-09-2018
10

omdat alles goed geregeld is

Service
mw. S.E. de Visser (NIeuw Lekkerland)
05-09-2018
9

Correct personeel, prettige bediening.

Verkoop
Dhr. John Burggraaff Ruigrok van der Werven (Zwijndrecht )
05-09-2018
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Teus Stam
29-08-2018
10

Top, klasse, ontvangst prima, begeleiding, alles!

Service
Dick (Alblasserdam )
29-08-2018
7

Goede service pittige prijs

Service
J. Dekker
29-08-2018
10

Zeer duidelijk, servicegericht, vriendelijk, niets op aan te merken

Service
Mauriche Schuit (Alblasserdam)
22-08-2018
10

Hele aardige medewerkers die verstand van zaken hebben. Weten ze zelf niet de oplossing dan zorgen ze dat je toch die oplossing krijgt. Mooi pand met veel daglicht en zeer vriendelijk ontvangst door medewerkers en aankleding

Service
J. Nouwen
22-08-2018
9

Ik ben zeer tevreden ,

Service
Piet Pols (Utrecht)
15-08-2018
10

uitstekende service en vriendelijke bejegening

Verkoop
tsuni (dordrecht)
15-08-2018
8

ik ben goed geholpen. ik vind het alleen jammer dat bij het verkoop praatje de navi via mirrorlink wordt aangeprezen maar het werkt nog absoluut niet goed met android.

Service
J.Bakx (Dordrecht)
10-08-2018
9

ik wordt altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen en ben blij dat er zeer kundig personeel werkt. voor mij is het hebben van een betrouwbare en veilige auto heel belangrijk en het gevoel dat ik een auto heb (hoe klein en oud die ook is) die dan ook veilig en betrouwbaar is heb ik toch te danken aan het vakkundige personeel dat bij deze dealer werkzaam is.

Service
DE HR. H.M.FERDINANDUSSE (PAPENDRECHT)
08-08-2018
9

Ik word zowel telefonisch als direct aan de balie correct en plezierig te woord gestaan. Mijn vragen worden goed beantwoord; er is altijd koffie als ik op de reparatie kan wachten. Zo niet dan wordt vervoer geregeld.In de meeste gevallen weet ik van te voren wat het gaat kosten. Stuit men op onverwachte zaken, dan wordt dit correct gemeld.Dus: wat wil ik nog meer!

Verkoop
E.D Damen
07-08-2018
10

We zijn door de verkoper heel goed geholpen

Service
Gijs Vonk (Alblasserdam)
18-07-2018
10

Altijd bereid om uitleg te geven. Duidelijke kostenopgave en meedenken met de klant. Niets is teveel.

Verkoop
Mevr. Rijper
17-07-2018
10

Toyota schouten is een zeer fijn en betrouwbaar bedrijf. Na een vervelende ervaring bij een andere Toyota dealer ben ik hier heel fijn geholpen. Tijdens het verkoop gesprek voelde ik mij serieus genomen en de prijs is heel duidelijk en transparant.Heel blij met mijn nieuwe Toyota!

Verkoop
Eugène van der Heijden (Den Haag)
17-07-2018
10

Betrouwbaar, klantgericht, dat wil zeggen oprecht geïnteresseerd in de behoefte van de klant!

Verkoop
Walter Bravenboer (Alblasserdam )
17-07-2018
9

Keurig geholpen, en heel vriendelijk personeel.

Service
Evelien (Ridderkerk)
17-07-2018
8

Goede service, vriendelijk personeel, prettige communicatie.

Service
N. Vorstenbosch (H-I-Ambacht)
12-07-2018
9

Ik word altijd goed, snel en netjes geholpen bij het autobedrijf.

Service
Mevr. M. Hasaart (Ridderkerk)
12-07-2018
8

Goede adequate oplossing van het probleem met mijn Toyota Yaris.

Verkoop
Ger Zijdemans
11-07-2018
9

verkopers beleefd en vriendelijk goede productkennis.

Service
Rene Sulkers (Dordrecht)
09-07-2018
9

Ik wordt door het personeel van Toyota Schouten altijd correct geholpen, waardoor ik mij daar thuis voel.

Service
A. Loggers (Dordrecht)
09-07-2018
10

Ik heb bij deze dealer mijn allereerste nieuwe Toyota gekocht en ben er niet meer weg gegaan.Afspraken zijn zo geregeld en ik kom nooit voor verrassingen te staan. Beurten worden keurig en stipt uitgevoerd.Bij reparaties wordt altijd van te voren gemeld wat er is en wat het kost.Het vriendelijke personeel verdient ook een pluim ! Nu is een garage een plek waar je niet dagelijks komt maar als je er dan toch heen gaat voor een beurt of reparatie is het prettig vertoeven en te weten dat alles keurig geregeld wordt.Al met al een zeer tevreden klant !

Service
Teun Stoop (Hendrik Ido Ambacht)
09-07-2018
10

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk onthaald, je krijgt koffie aangeboden en aan de autowordt stipt op de afgesproken tijd begonnen.Petje af voor dit Automobielbedrijf.

Service
dhr. J.A. Wierckx (Papendrecht )
28-06-2018
7

Het is toch niets bijzonders als de dealer gewoon goed zijn werkzaamheden uitvoert ?Een 7 is dan toch netjes ?Het feit dat ik al ca. 40 jaar klant ben bij deze dealer (en haar voorganger - Autodrecht Papendrecht) betekent dat ik overall tevreden ben over deze dealer.

Service
Sahin m (Denhaag )
27-06-2018
10

ik kom alleen maar daar wil nergens anders en ze kennen ons en we halen ons auto altijd daar

Service
J. Gulden (Alblasserdam)
27-06-2018
10

Zeer behulpzaam en erg servicegericht. Een kleine reparatie aan mijn nummerbord kosteloos uitgevoerd en bij een latere onderhoudsbeurt is gebleken dat ik de verkeerde beurt had geselecteerd (budget) waarbij geen Toyota pas zou horen, maar deze kreeg ik later geheel kosteloos thuisgestuurd!

Service
D.J. Stam (Dordrecht)
26-06-2018
8

Vertrouwd adres. Jarenlang rijplezier met weinig geen problemen.

Service
Robertson H (Poortugaal)
25-06-2018
9

Een hele goede service gehad.Dat vinden wij heel belangrijk. Je betaalt meer,maar je auto wordt in een goede staat terug geleverd.

Service
bdegroot (alblasserdam)
21-06-2018
10

je word er netjes en goed geholpen

Service
Familie Bodmer (H.I. Ambacht)
21-06-2018
10

Toyota Schouten Alblasserdam heeft een team van medewerkers waar wij graag over de vloer komen: ze zijn sympathiek, flexibel en deskundig. Wat kan je nog meer wensen?

Service
Gretha van den Berg (Bleskensgraaf)
20-06-2018
10

Autobedrijf Schouten Alblasserdam. Vriendelijkheid , netheid ten top. Aan kennis geen gebrek. Dit is jullie kracht.

Service
F. Bertrand
15-06-2018
10

Wij zijn altijd netjes geholpen en worden tijdig geïnformeerd wanneer er extra kosten zijn.

Verkoop
Jkdaamen (Zwyndrecht)
14-06-2018
8

Zie vorige input

Service
K. Huisman
13-06-2018
9

Goede service, vakkundig personeel en vriendelijk te woord gestaan

Service
p rosbergen (zwijndrecht)
13-06-2018
8

betrouw baar en oprecht .. en eerlijk

Service
Paul Brouwers (Sliedrecht)
13-06-2018
9

Goede duidelijke service

Service
D.C. van Verseveld (Hardinxveld-Giessendam)
13-06-2018
10

Omdat de service goed is en eigenlijk alles perfect is

Service
WIM SCHAAP (ALBLASSERDAM)
12-06-2018
10

Het is de dichtbijzijnde toyota garage en ik word daar altijd korrect en vriendelijk behandeld.

Service
Rene (Vlaardingen)
06-06-2018
10

Wederom snel en goed geholpen.

Service
dhr A.Duchain (Barendrecht)
06-06-2018
9

Correcte en kundige medewerkers komt er al JAREN.

Service
We kwakernaak (Hardinxveld-giessendam )
06-06-2018
9

Aardig, klantvriendelijk, communicatie is prettig

Service
Joke Glastra (Alblasserdam)
05-06-2018
10

Bij deze garage wordt ik altijd goed geholpen, de mensen zijn aardig en bereid mij tegemoet te komen als er wat is.Ik heb vertrouwen in de garage, voor mij belangrijk, want ik weet niet veel van auto's, ik rijd er alleen in.

Service
Hr. B de Jong (Barendrecht)
01-06-2018
8

fijne garage, persoonlijke benadering.

Service
Tonnie de Bruijn (Ooltgensplaat)
24-05-2018
9

Goede service. Komen hun afspraken na en al meer dan 10 jaar onderhoud naar volle tevredenheid.

Service
Christina van den Herik (Papendrecht )
24-05-2018
10

We zijn altijd zeer tevreden.

Service
W.J.van Zijderveld (Alblasserdam)
24-05-2018
10

prettig personeel en goede begeleiding

Verkoop
Peter van Dam
23-05-2018
9

Goede service, vriendelijk en behulpzaam. Er hangt een hele goede sfeer.

Service
Dhr c van well (Dordrecht)
23-05-2018
9

Fijne mensen met alle geduld

Service
Dhr. C. Vermaat
17-05-2018
10

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
P. De Waal (Papendrecht )
16-05-2018
9

Goed

Service
Loes van Drielen (Sliedrecht)
16-05-2018
10

Fijne garage met vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie en zij houden zich aan de afspraken die gemaakt worden. Keurige wachtruimte met WiFi, kranten en tijdschriften en de mogelijkheid om wat te drinken.

Service
tom.n (Sliedrecht)
09-05-2018
9

mensen luisteren en doen wat nodig is

Service
D.G.Boom (alblasserdam)
09-05-2018
9

Netjes geholpen keurig zo

Verkoop
c.a.van berchum (Alblasserdam)
02-05-2018
9

goede ontvangst.de vragen die we hadden goed beantwoord.schade auto die we brachten goed afgehandeldafspraken nagekomen

Service
B Stans (Hendrik Ido ambacht)
02-05-2018
10

Kom er al 10 jaar voor onderhoud, word altijd goed uitgevoerd vriendelijke mensen bij de receptie kort om een 10

Service
Dhr C.Groenendijk
02-05-2018
10

Top garage. Vriendelijk personeel. En problemen worden opgelost.

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
02-05-2018
10

Omdat het een goede en betrouwbare dealer is.

Service
Fons Cornelis
01-05-2018
9

Deskundige, vriendelijke en vlotte dienstverlening

Service
Ad Spruijt (Sliedrecht)
26-04-2018
10

prima mensen, kom er al 30 jaar

Verkoop
Eric van der Heijden
25-04-2018
9

Heel vriendelijke en behulpzame benadering van de klant. Goede uitleg betreffende relevante zaken. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.Prima vestiging, met de juiste mensen op de juiste plaats.

Service
Mevr D. De Vreede-Korporaal
25-04-2018
9

Vriendelijk personeel en prima service

Verkoop
Aad Sprokkereef (Alblasserdam )
25-04-2018
10

Een bedrijf waar vriendelijkheid en zakelijk bezig zijn een goede combinatie is. Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn en de aanbieding sluit goed aan bij wat ik voor ogen heb. Geen gekke verrassingen.

Service
A. Lammers (Papendrecht)
23-04-2018
10

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen

Service
Dhr. H.Koppenol
18-04-2018
8

Bedrijf is al zeer goed bezig met service, alles wordt duidelijk uitgelegd.

Service
Eduard.Hammer ( nieuw e.hammer@kpnmail.nl ) (papendrecht)
13-04-2018
10

vriendelijk en correct

Service
Joke zwaan (Sliedrecht)
12-04-2018
8

Ik had wel verwacht dat hij een beetje schoon werd gemaakt binnen en buiten

Service
A.Cramer (Zoetermeer)
10-04-2018
7

Betrouwbare dealer en vriendelijke mensen aan de receptie.

Service
Mevr. P. Verhoef. (Zwijndrecht.)
09-04-2018
10

Ben zeer tevreden, wat verlangt men dan meer, niets toch.

Service
mevr. J.M.Meerkerk-Verheul (Papendrect)
05-04-2018
8

Schouten doet het goed.

Service
Fernando Fernandes Fantasia (Arnhem)
05-04-2018
9

Komen afspraken na en kundig en aardig personeel. Ik krijg mijn voertuig altijd weer netjes terug.... Super!

Service
sonja fijnekam (dordrecht baron van boetzelaerlaan 4)
04-04-2018
8

kom daar al jaren nooit klachten altijd goed ook de koffie en het personeel

Service
P.N.M.Groote Wolthaar (Sliedrecht)
23-03-2018
10

uitstekende service, doen wat beloofd wordt en zeer vriendelijke medewerkers die daarbij goede afspraken maken waar je van op aan kunt.

Service
Dhr. C de Heer (H.I. Ambacht)
23-03-2018
10

Ik kom er nu al 17 jaar en heb tot nu toe nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik heb dan ook geen enkele reden om naar een andere garage te gaan.

Service
Dick Edel (Papendrecht)
22-03-2018
9

goede service afspraak is afspraak

Service
H. Simons (alblasserdam )
21-03-2018
10

Goed en betrouwbaar bedrijf waar je uitstekend geholpen wordt . Met vriendelijk personeel !

Service
Lucien van Cutsen (Alblasserdam)
14-03-2018
10

Betrouwbaar, oprecht, denken met je mee, goede service.

Service
Dhr.Visser (Sliedrecht)
09-03-2018
9

in de afgelopen 30 jaar als klant ben ik altijd tot tevredenheid geholpen.

Service
Jan Visser (Hendrik Ido Ambacht)
07-03-2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en komen hun afspraken na. Duidelijk uitleg wat er gedaan wordt bij een onderhoudsbeurt met vooraf een juiste prijsopgave. Kortom een bedrijf waar je graag terug komt.

Service
W. J. de Zeeuw (Barendrecht)
07-03-2018
9

zeer tevreden over de correcte ontvangst en duidelijke uitleg over wat er staat te gebeuren bij een onderhoudsbeurt

Service
Hans Bezemer (Alblasserdam)
07-03-2018
10

Betrouwbare dealer. Vriendelijk en kundig personeel.Zeer vergaande garantie. En de betrouwbaarheid van toyota is gegarandeerd.

Service
Paulien Warnaar (Zwijndrecht)
05-03-2018
10

Prettig en vriendelijk personeel. Geen onnodige reparaties.

Service
hans breedveld (hendrik-ido-ambacht)
02-03-2018
8

na afloop beurt gaarne nog even contact met monteur.

Service
Fam Versluis (Alblasserdam)
01-03-2018
10

Vriendelijk Personeel!

Service
van kampen (hi ambacht)
28-02-2018
10

toyota schouten is een goede dealer die er voor de klant is en goede service geven en doen wat er afgesproken is

Service
Jongkind (Papendrecht)
22-02-2018
9

Uitstekende service, personeel is vriendelijk en meewerkend

Service
M van Beest (Sliedrecht )
14-02-2018
9

Komen afspraken na

Service
M van der Klooster
14-02-2018
9

Goede ervaringen met deze dealer

Verkoop
K.T.Njo (Naaldwijk)
08-02-2018
10

De verkoper stelde belangstelling in de persoonlijke situatie en stelde na aflevering diverse malen belangstelling hoe de Toyota beviel.ook op persoonlijk vlak.

Service
L.C. Bijl (Alblasserdam)
08-02-2018
10

Goede service en vakmanschap

Service
DHR Leen de Deugd (Ridderkerk)
07-02-2018
9

DESKUNDIG ,KLANTVRIENDELIJK EN KOMEN HUN AFSPRAKEN NA .( WAT WIL JE NOG MEER )

Service
Anoniem
10-01-2018
8

Vriendelijke mensen en je wordt gelijk goed geholpen

Service
Anoniem
10-01-2018
7

Vertrouwd adres, goede en aardige verkoper(s), receptie en werkplaats.

Service
W.J. Molinger ( Wim ) (Papendrecht)
05-01-2018
9

goed en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
04-01-2018
9

Vriendelijke mensen, servicegericht.

Service
Hindriks (Hendrik Ido ambacht)
03-01-2018
9

Prima dealer. Perfecte auto’s

Service
Anoniem
28-12-2017
9

Ik ben al lang klant bij Toyota Alblasserdam. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en uitvoering van werkzaamheden.

Service
B. Romeijn. (Alblasserdam.)
27-12-2017
9

Alles was in orde !

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Uitstekende service.

Service
A. de Vaal (Papendrecht)
14-12-2017
9

Correcte afhandeling

Service
Tom Engelfriet (Dordreht)
06-12-2017
10

Altijd een prettige ontvangst. Verkoper weet na 6 jaar nog steeds wie je bent. Goeie ambiance.

Service
Eli snel (Alblasserdam)
06-12-2017
9

Het personeel is zeer vriendelijk en correct

Service
G. van Dam (Rotterdam)
06-12-2017
10

Ik kom er al vanaf begin 1980 en wordt altijd goed geholpen. Ook de auto wordt goed onderhouden. Ik ben dus zeer tevreden.

Service
Anoniem
30-11-2017
8

Door de hulpvaardigheid, de aandacht voor de klant enz.Er heerst een vriendelijke sfeer, en de auto rijdt weer als een zonnetje als hij voor een beurt geweest is.

Service
j.vos-juffer (papendrecht)
29-11-2017
7

vernieuwde receptie /entree ziet er verzorgt uit,professionele benadering( Goedemorgen wensen,uitleg factuur-werkzaamheden )Na reparatie auto bij receptie afleveren.Voor een leek zoals ik vind ik de garage (werkruimte)vaak erg rommelig,

Service
Rene Haas (Vlaardingen )
23-11-2017
9

Vriendelijke en professionele medewerkers.

Service
W de Beir
09-11-2017
10

Goede service vriendelijk en eerlijk personeel

Service
Van dam (Dordrecht)
08-11-2017
9

Gewoon omdat het de juiste firma is voor mij

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Prima en betrouwbaar garagebedrijf. Zou niet gauw naar een ander gaan.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Er kan een afspraak worden ingepland. Leenauto beschikbaar. Vriendelijke en professionele medewerkers. Prima service en terugkoppeling.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

Goede bereikbaarheid, duidelijkheid, goede service.

Service
J. Niehof (Zwijndrecht)
01-11-2017
9

Geeft altijd een goede service, zelfs als iets op korte termijn moet gebeuren. In incidentele gevallen is men zelf bereid om ook op zaterdag service te verlenen.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Wij komen er al 20 jaar, zeg dat niet genoeg!

Service
T. van Luik-Kuil
26-10-2017
9

Ik ben tot nu toe tevreden over Schouten BV, Alblasserdam. Een klein minpuntje voor mij is wel, dat als service bij een grote beurt de auto wel en bij een kleine beurt de auto als service niet gewassen wordt.Als dit gerealiseerd kan worden geef ik een 10

Verkoop
Ate Iepema (Puttershoek)
25-10-2017
9

Vriendelijk en correct, verkoper geeft goede uitleg van model en uitvoering. vriendelijke ontvangst van het overige personeel. prachtige showroom.

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Ik word plezierig /correct te woord gestaan en.........................dat stel ik zeer op prijs en....................... dan is "de rest" overeenkomstig. In het begin - ca. 15 jaar geleden - moest ik wel even wennen, maar u weet de 4 P zijn zeer belangrijk\\\\\\\\\\\\;P roductP rijsP resentatiep ersoneelLet u er zelf maar eens op , wanneer u als klant een zaak binnen stapt1Ik stoor mij mateloos aan dat "popie-jopie-gedoe" van hallo, doei.Dan denk ik wel eens: wie stuurt zo'n medewerker aan!Bij Schouten dus: een tevreden klant!

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Als klant kun je op een bgoede service, vlotte behandeling en duidelijke benadering rekenen

Service
Hr. C.P.van der Bogt (Papendrecht)
18-10-2017
7

Gezien de ervaring bij Schouten Alblasserdam is mijn cijfer 7 een voldoende afspiegeling.

Service
Tom.n (Sliedrecht)
11-10-2017
9

Kort zakelijk vandaag en doen wat er is afgesproken

Verkoop
Dhr. van Beijnum
06-10-2017
9

Een prettig en klantvriendelijk bedrijf waar je kundig wordt geadviseerd, waar je als klant geen nummer bent maar waar je heel persoonlijk en uiterst correct wordt benaderd. Top.

Service
Ees van den Berg (Alblasserdam)
04-10-2017
9

Garage s is niets voor vrouwen zeggen mannen altijd maar bij Toyota Schouten voelt zelfs een vrouw zich thuis

Service
Anoniem
02-10-2017
5

Ik vond de afrekening vrij hoog.De 1e jaars onderhoudsbeurt was 148,36 euro en deze 2e jaars onderhoudsbeurt nu 309,34 eurobij een km stand van 14329km!!

Service
Anoniem
29-09-2017
9

Altijd een hele goede services en bij de laatste beurt (APK en kleine beurt) ben ik enorm geholpen door mij sneller te helpen omdat mijn APK verlopen was en ik niet op tijd een afspraak gemaakt had, t.g.v.. een lange vakantie.

Service
J.M. de Jong (Papendrecht)
29-09-2017
8

in die zin is altijd netjes af gehandeld en vriendelijk te woord gestaan

Service
Anoniem
27-09-2017
8

Klantvriendelijk en kundig

Service
Hanno den Ottelander (Sliedrecht)
27-09-2017
10

Uitstekende service en werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
9

Zeer goede dealer met persoonlijke aandacht en interesse voor de vraag van de klant

Service
Rograma (Alblasserdam)
21-09-2017
9

Altijd vriendelijk personeel, klantgericht, willen alles voor je uitzoeken

Service
Anoniem
19-09-2017
9

ik wordt goed geholpen door vriendelijke mensen. Alles is van tevoren besproken en je ben op tijd klaar . Ik vond goed dat ik niet alle geld bij me had toch hebben ze me een maand de tijd gegeven om de restant van het bedrag te kunnen betalen dat vond ik bijzonder en zonder rente. Lieve mensen ik hou van jullie.

Verkoop
Anoniem
13-09-2017
8

Bij aflevering was de nieuwe CHR onder een deken geplaatst.Vind ik een beetje overbodig.

Verkoop
Peter van de Giessen (Sliedrecht)
13-09-2017
10

Heel klantvriendelijk, alle tijd voor je en service gericht.

Verkoop
Dhr C. Reijerkerk
31-08-2017
10

Bijzonder netjes ontvangen en ik ontving een antwoord op al mijn vragen. Ook mijn wensen werden ingewilligd. En ik ontving bij de inruil van mijn oude auto een hogere inruilwaarde dan bij een Louwman dealer.

Verkoop
Vincent van Lith (Sliedrecht)
30-08-2017
8

Niet geheel tevreden omtrent de aflevering van de auto daar ik diversen onderdelen moest ontdekken via het handboek wat ik zeer slordig vindt!!

Service
Anoniem
30-08-2017
9

de service is goed en je wordt er altijd vriendelijk geholpen

Service
Izak Vermaas (alblasserdam)
28-08-2017
8

omdat ze klant vriendelijk zijn en je het gevoel geven dat je geen nummer bent

Service
Anoniem
23-08-2017
9

Veel aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
23-08-2017
8

geen zonwering in de wachtruimte waardoor je vol in de zon zit weg te smelten.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Service en klantvriendelijkheid zijn zeer goed.

Service
Anoniem
09-08-2017
8

Nette ontvangst . schoon balie na komen van afspraken koffie is super goed personeel verbouwing is goed verlopen

Service
P. de Groot (Nieuw Lekkerland)
09-08-2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk en helder in afspraken.

Verkoop
JFMJ Scheffers (Rijswijk ZH)
08-08-2017
10

Deskundig en uitermate vriendelijk, zowel ontvangst als verdere afhandeling!

Verkoop
Teun Stoop (Hendrik Ido Ambacht)
08-08-2017
9

Bij automobielbedrijf Schouten voel je je meteen thuis.Gezellig aan de tafel met een bakje koffie,krantje erbij het kan niet beter.Receptioniste is heel vriendelijk (trouwens iedereen en heel behulpzaam)Dit is dus mijn garage.

Service
Teus Stam
07-08-2017
9

Goed bedrijf, kundig personeel, het is altijd goed in orde, vriendelijk, voorkomend

Service
Anoniem
07-08-2017
9

Fijne garage met aardig en vakkundig personeel!

Service
gijs vonk (alblasserdam)
03-08-2017
10

Vakkundig personeel. Prima receptie en oog voor detail

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
10

Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel bij aankoop / verkoop van een auto als bij onderhoud. Ik krijg een goed inzicht in te verwachten kosten en wordt op vriendelijke wijze te woord gestaan. De geleverde auto's, ook evt, huurauto, zijn kwalitatief goed en geven geen onverwachte problemen. Het belangrijkste is een betrouwbare auto en die wordt geleverd.

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
9

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Service
J Verheul (Alblasserdam )
24-07-2017
10

Heel erg tevreden word altijd vriendelijk en goed geholpen ga vooral zo door

Service
Mw. Ritmeester (Papendrecht)
24-07-2017
10

Goede ontvangst en snelle afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Verkoop
J.Schouten Geen Famie van de dealer (Sliedrecht)
20-07-2017
10

Vakkundig , betrouwbaar en uitstekende sevice

Service
Dhr. J.C. Vogel (Dordrecht)
03-07-2017
9

goede service in garage en vriendelijke medewerkers bij de verkoop.

Service
h.mekking (dordrecht)
30-06-2017
8

tevreden ervaring over Schouten

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Een autobedrijf waar je goede service krijgt.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
9

Het contact met Toyota Schouten verloopt zeer aangenaam; de medewerkers zijn vriendelijk, vakkundig en de service is van hoog niveau.

Service
Leo van der Kraan (Papendrecht)
30-06-2017
9

Vertrouwd,voorkomend,prima service

Verkoop
E.R.A. Hogerbrug (Papendrecht)
27-06-2017
10

Vriendelijk en gastvrij ontvangst

Service
Arie Karreman (Hendrik Ido Ambacht)
26-06-2017
10

Prettig contact en correcte uitvoering van werkzaamheden.

Service
Anoniem
26-06-2017
9

altijd behulpzaam goede service fijn Balie personeel.

Service
Anoniem
21-06-2017
10

Wordt altijd vriendelijk,correct en deskundig geholpen

Service
Anoniem
21-06-2017
9

de klant is nog een persoon bij schouten en geen nummer.

Service
B.Zwijnenburg (Alblasserdam)
21-06-2017
10

Omdat het een goede en betrouwbare dealer is. Afspraak is afspraak. Kundig personeel.

Service
Anoniem
08-06-2017
9

Het is een fijne garage met goede service. Altijd vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
07-06-2017
8

Klantvriendelijk en een goede service.

Service
G Hoornweg
31-05-2017
9

goed behandeld

Service
kees van well (dordrecht)
30-05-2017
10

er werken vriendelijke mensen staan je altijd te woord gewoon een fijne garage

Verkoop
Anoniem
29-05-2017
9

correct, vriendelijk en niet opdringerig.

Service
Anoniem
26-05-2017
10

Het is een betrouwbaar bedrijf. Je wordt goed geholpen en er wordt goed besproken wat de kosten zijn en wat er moet gebeuren. De mensen zijn vriendelijk en de koffie staat klaar.

Verkoop
de hr w.struijk (sliedrecht)
26-05-2017
8

Dat blijkt toch uit het voorgaande!!!!!!!!!!

Verkoop
Anoniem
24-05-2017
10

Het contact met automobielbedrijf Schouten B.V. hebben wij als een warm bad ontvangen. Vanaf het eerste moment zijn wij vriendelijk, open en warm ontvangen. Wij konden op ons gemak een kijkje in de showroom nemen en er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het ophalen van de auto was verrassend en zeer fijn! Dank jullie wel en we gaan voor een fijne Toyota tijd!

Service
Anoniem
24-05-2017
10

Klantvriendelijke behandeling en duidelijkheid over de kosten van de onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
24-05-2017
6

Vooraf prijsopgave, en telefoon over exstra onderdelen die gemonteerd worden, en de netto prijs.

Service
Anoniem
24-05-2017
8

vriendelijke garage en goede service

Service
Jurgen Stoutjesdijk (Rotterdam)
17-05-2017
9

Prima klant en service gerichte medewerkers

Service
Bstans (Hendrik ido ambacht)
17-05-2017
10

Kom al zeven jaar bij deze garage, onderhouds beurten worden goed uit gevoerd,nooit geen problemen gehad dus al met al een 10

Verkoop
Verhoeven (Dordrecht)
12-05-2017
10

Klantviendelijk personeel showroom reseptie en werkplaat

Verkoop
J. Burggraaff (Zwijndrecht )
11-05-2017
7

Uitstekend en net personeel, goede service

Verkoop
Mevr. H. Kersbergen (Papendrecht)
11-05-2017
9

Goede inruilprijs. Mooie aanbieding nieuwe Aygo. Een prettige verkoper. Klantvriendelijkheid. Achteraf miste ik de uitleg over het start-stopsysteem en de cruise control. Verder is alles prima uitgelegd en gedemonstreerd. Ook de administratieve zaken werden correct verwerkt.

Service
M.Hesseling (Alblasserdam)
10-05-2017
9

Altijd goede service, alleen kleine service beurt in 2 jaar tijd gestegen van € 177, - naar € 201,--

Service
Anoniem
03-05-2017
8

Goede, snelle service. Door omstandigheden waren wij eigenlijk genoodzaakt de afspraak af te zeggen, maar omdat de APK-datum naderde was dit niet mogelijk. Automobielbedrijf Schouten bood meteen aan een vervangende auto beschikbaar te stellen zodat de afspraak toch door kon gaan. Prima service!

Service
John Cornax (Papendrecht)
03-05-2017
10

Al eerder vermeld, goede garage en prettig personeel. Van boven tot onder.

Service
F.A.Tromp (Rotterdam)
02-05-2017
10

Mijn jarenlange ervaring met dit bedrijf en haar medewerkers stemt mij tot grote tevredenheid.

Service
Riet Broeren Oprel (Krimpen aan den ijssel)
28-04-2017
9

Altijd goed geholpen

Verkoop
Anoniem
26-04-2017
10

Klantvriendelijk, denkt mee en probeert een goed advies te geven. Bij aflevering zijn we direct in onderhandeling gegaan voor de aankoop van de volgende auto. Deze is inmiddels in bestelling.

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Redelijke prijs voor inruilauto
Monteren trekhaak niet vlekkeloos, plaatwerk raakte los, wel prima gerepareerd.

Verkoop
Anoniem
18-04-2017
9

Ben goed geholpen

Verkoop
Laura Verbruggen (Papendrecht )
12-04-2017
9

Erg vriendelijk personeel. Goed bereikbaar via telefoon toen ik nog vragen had. Zeer vriendelijk ontvangen. Het ophalen van mijn nieuwe auto werd speciaal gemaakt en maakte hierdoor de ervaring erg bijzonder. Zeer deskundige uitleg.

Service
Clarisse (Alblasserdam )
12-04-2017
8

We worden er altijd keurig netjes geholpen!

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Ik kan alleen maar aangeven dat ik zeer tevreden ben over de handelwijze van Schouten BV. Vanwege gezondheidsproblemen had ik vorig jaar heel weinig kilometers gereden en was mijn auto niet voor een grote beurt bij Schouten geweest. Na een telefoontje van mij werd mij onmiddellijk een nieuwe pechhulpkaart voor 2017 toegestuurd. Dat heb ik zeer gewaardeerd.

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Betrouwbaar en gewoon goed. Geen poeha

Service
Jaap Meuzelaar (Bakhuizen)
12-04-2017
10

Betrouwbaar ,vriendelijke medewerkers

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
10

Gingen voor een proefrit en informatie en gingen weg met een lease contract. Door de goede service van de verkoper.

Service
Dhr. K. de Graaf (Papendrecht)
06-04-2017
10

Automobielbedrijf Schouten is een accuraat en betrouwbaar bedrijf.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Je wordt er netjes te woord gestaan, en belangrijk mijn auto heeft mij nog niet laten staan

Service
H.Krommenhoek (Papendrecht)
05-04-2017
8

Toyota dealer die prima werk levert waardoor je er steeds weer terugkomt

Service
C.Put (Alblasserdam)
05-04-2017
9

Prettige garage om te komen. Vriendelijk personeel. Wordt altijd van te voren een prijs afgesproken. Als er iets bijzonders aan de auto is wordt er altijd contact opgenomen over eventueel bijkomende kosten.
Haal en breng service is dik in orde.

Service
E.hammer (Papendrecht )
05-04-2017
10

Vriendelijk netjes .ruimte wel wat ouderwets

Service
Anoniem
05-04-2017
8

Opgegeven mankementen zijn opgelost en de auto is keurig opgeleverd.

Service
A.C.Uittenbogaard
04-04-2017
9

Service overeenkomstig de afspraak

Service
Anoniem
29-03-2017
9

De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en deskundig.

Service
Anoniem
29-03-2017
7

Kwaliteit

Service
mevr, sonja fijnekam (dordrecht)
23-03-2017
10

je wordt normaal en goed behandeld als vrouw die in een garage komt ik heb het ook anders meegemaakt niet bij toyota

Verkoop
Pieter Dorst (Papendrecht)
23-03-2017
9

Prettige ontvangst in showroom.Geen moeite teveel om alle vragen te beantwoorden.
Biedt zelf de mogelijkheid tot een proefrit aan.
Verder uitstekende afwikkeling van de aankoop, met bij aflevering nog een leuke attentie in de vorm van een mooi boeket bloemen. Al met al een prettige ervaring met dit bedrijf.

Service
H. Sanner (Dordrecht)
23-03-2017
8

Contact met verkoop is goed, werkplaats zou evt. wat meer proactief kunnen zijn, zoals het wisselen van voor- en achterbanden.

Service
Anoniem
23-03-2017
9

Uiterst vriendelijk personeel en je word altijd zo snel mogelijk geholpen.

Verkoop
Ria gelderblom (Sliedrecht)
20-03-2017
10

Goede en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
16-03-2017
10

prettige zaak

Verkoop
Frits Hermans (Papendrecht )
16-03-2017
8

In vind het gebouw niet klantvriendelijk.
Bij binnenkomst is de entree beperkt en erg vol. De showroom is op de eerste etage. Begane grond is beperkt en daardoor wat rommelig. Ik vind verder de bedrijfskleding van de receptioniste een trieste uitstraling hebben.

Verkoop
Ad Spruijt (Sliedrecht)
14-03-2017
9

Uitstekend merk en aardige mensen. Rijdt niet voor niets al ca 30 jaar Toyota's van Schouten.

Service
G .de Bruin (Sliedrecht)
02-03-2017
10

De services zijn uitstekend

Service
Anoniem
01-03-2017
10

Zeer vriendelijk personeel, goede service

Service
K Damen (Oud-Alblas)
23-02-2017
9

We zijn altijd netjes behandeld

Service
DHR L DE DEUGD
22-02-2017
9

Vriendelijk en vakkundig personeel.
klant is hier nog koning.

Service
s.hardenbol (a;blasserdam)
22-02-2017
9

prima service en word altijd keurig te woord gestaan

Service
J.W.Goosens (Papendrecht)
15-02-2017
9

Achterbak werd als een vuilnisbak achtergelaten.

Service
P v meeteren (Sliedrecht)
18-01-2017
10

Het is gewoon een goede dealer en een leuke auto wat wil je nog meer ze geven een goede service en goed advies en de mensen zijn heel vriendelijk gewoon perfect

Verkoop
Anoniem
18-01-2017
9

Altijd wordt je vriendelijk ontvangen en de auto wordt uiterst correct onderhouden.

Verkoop
Dhr. v.d. Hoek (Kinderdijk)
11-01-2017
6

Er zijn dingen die goed waren en dingen die zeker beter moeten zoals communicatie met de klant en betere communicatie
van het personeel onderling zodat er niet te veel langs elkaar word heen gewerkt. Een gemiddelde van 6.

Verkoop
Mevr.Lekkerkerker (Ridderkerk )
05-01-2017
9

Vriendelijkheid
Vertrouwen
Kwaliteit van verkoop tot levering

Verkoop
Anoniem
04-01-2017
9

Dealer is erg vriendelijk en niet opdringerig om de koop te sluiten.

Service
DHR.V.H.M.van Lith (SLIEDRECHT)
14-12-2016
8

Wat ik heel jammer heb gevonden is dat ik langs bent geweest samen met mijn schoonzoon om naar de nieuwe TOYOTA CHR te kijken maar de ontvangst was rond uit slecht.Wij waren rond 10.30 uur en er waren meerdere klanten die dit ook volgens mij dat ervaarde. Een jonge verkoper die een klant de uitleg gaf over de nieuwe wagen vindt ik ronduit dat dat niet plaats mag vinden.
Ik kom zelf uit DEN HAAG en daar heb ik hele andere ervaringen omtrent de aanbieding van nieuwe wagens.
Nu woon ik in Sliedrecht en vond ik dat dit moet kunnen!!

Verkoop
Debby (Alphen)
14-12-2016
9

Gastvrij. Prettig en fijn zaken doen

Verkoop
Mevr, A. Janssen (Papendrecht )
09-12-2016
10

Geweldige verkoper

Service
Cora van der Zouwen (Alblasserdam)
07-12-2016
10

Vriendelijk, correct, proberen samen met de klant naar een tevreden oplossing te zoeken, je wordt tijdig geïnformeerd als er andere problemen gevonden zijn, dan alleen het onderhoud. Een erg prettig bedrijf. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aannemen. Het enige min-puntje zou kunnen zijn, hoe kan je dit nog meer verbeteren? :-)

Service
Kees Dekker (Dordrecht)
30-11-2016
8

Wordt altijd correct en volgens afspraak geholpen.

Service
Dhr.F.J.KLUVER (PAPENDRECHT)
30-11-2016
9

Super bedrijf
Bekwaam,deskundig en klantvriendelijk personeel

Service
Fons en Ans Taken (Alblasserdam)
24-11-2016
9

wordt zeer goed en correct geholpen en toyota als merk draagt natuurlijk ook bij aan de vele plussen.
Wij zijn zeer content met onze Yaris S-line.

Service
Berg (Alblasserdam)
10-11-2016
6

Netjes op tijd onderhoud gedaan. Mogelijk kleine extra moeite om de auto even schoon achter te laten. Mogelijk ook even door de wasstraat zodat je als trotse eigenaar je auto weer op komt halen. Prijs was prima echter geen informatie over wat er was gedaan of wat er ging gebeuren. Wel snel weer klaar.

Service
Edward Pol (Hardinxveld )
19-10-2016
10

Deskundigheid en zeer goede service

Service
H.M.FERDINANDUSSE (PAPENDRECHT)
19-10-2016
9

gewoon: plezierige garage / ontvangst!

Service
Martin Stuurman (Alblasserdam)
13-10-2016
10

Dit is een garage, zoals het moet zijn. Vriendelijk, kundig en behulpzaam.

Service
Anoniem
28-09-2016
9

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken

Service
A3 van Lit (Alblasserdam)
22-09-2016
9

Prettige sfeer in de garage en receptie. En er wordt netjes gewerkt.

Service
Anoniem
16-09-2016
8

Wij zijn erg tevreden en komen dan ook niet voor niets uit Brielle naar Toyota Schouten

Service
Anoniem
14-09-2016
8

is goed

Service
MW. SUZANNE VICTORINE NNOMO (DELFT)
14-09-2016
9

Ik ben tevreden met jullie garage.

Service
M.Frey (Dordrecht)
07-09-2016
9

Fijne garage, mijn auto kan er weer tegen en ook netjes de navigatie weer "up to date".
Ik rijd nu al een aantal jaren Toyota en ben hier alleen voor onderhoud geweest. (verder nog nooit iets gehad, fijne betrouwbare auto's dus)

Service
Anoniem
07-09-2016
10

Een super service!

Service
Teus Stam (Alblasserdam)
31-08-2016
9

Top, vriendelijk personeel, ruim aandacht voor de klant, goede uitleg, klasse

Service
Ben Schenkel (Dordrecht )
24-08-2016
9

Vriendelijk personeel Staan je netjes te woord. Als je moet wachten op je auto word je netjes een kopje koffie aangeboden , wacht ruimten in showroom staat er netjes bij met het nodige aan leesbladen/ kranten

Service
A.hellwig (papendrecht)
24-08-2016
6

meer aandacht en accuraat met de gegevens omgaan van de klanten

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
24-08-2016
10

Het is een dealer waar je op kunt bouwen en vertrouwen!!

Service
Peter Groote Wolthaar (Sliedrecht)
08-08-2016
9

Zeer vriendelijke ontvangst goede uitleg reparatie uitgevoerd zoals afgesproken, kom zeer zeker terug

Service
Dhr. C . TIMMERMANS (Rotterdam)
03-08-2016
10

Vanwege de service en behulpzaamheid

Service
Anoniem
27-07-2016
9

Klantvriendelijk , denken mee met de klant, gaan voor de klant maar ook gaan voor een nieuwe klant.

Service
Anoniem
25-07-2016
8

Wij komen hier al jaren en altijd worden we vriendelijk onthaalt door de manager!!

Verkoop
Anoniem
20-07-2016
8

Wij werden bij Toyota erg goed geholpen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Service
fam Vonk (Alblasserdam)
19-07-2016
10

Ronduit zeer betrouwbaar

Service
Dhr. M. Meijers (Dordrecht)
14-07-2016
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zowel bij verkoop, receptie als in de garage.

Service
Jurgen (Rotterdam)
08-07-2016
9

Vriendelijke service gerichte medewerkers die correct werk leveren en ook nog eens meedenken bij schade's.

Verkoop
Dhr. C. de Meer (Papendrecht)
08-07-2016