Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

557 commentaren van in totaal 557 beoordelingen
Service
J.Ligthart (Ridderkerk)
15/11/2018
10

Deskundig en zeer vriendelijk personeel zowel bij de verkoop als bij de service en reparatie afdeling. Wachtruimte prima met lekkere koffie. Ik ben blij met deze dealer.

Service
M Broeren Oprel (Krimpen aan den ijssel)
09/11/2018
10

Ben zeer tevreden????????

Service
Harry de Jager (Nieuw Lekkerland)
02/11/2018
8

Altijd goed geholpen, betrouwbare organisatie, prijzen zijn merkdealer eigen maar daar staat tegenover dat het voertuig keurig bijgehouden wordt en waardevast blijft. Toyota staat voor (top)kwaliteit.

Service
T. van Luik-Kuil
02/11/2018
10

De service is prima.

Service
Mevr. H. A. van Loosen-Meijer (Papendrecht)
29/10/2018
10

Omdat de medewerkers altijd voor de klant klaar staan, er heerst een prettige sfeer binnen het bedrijf en we zijn al die jaren altijd op een zeer prettige manier geholpen. Alle hulde!!

Service
Paul van oostende (Alblasserdam)
29/10/2018
8

Alles was prima verzorgd, alleen de opgegeven tij klopte niet helemaal. Het 'uurtje' werd bijna 1,5 uur, waardoor ik mijn volgende afspraak gedeeltelijk miste

Service
CJ Verhoeven (Dordrecht)
17/10/2018
10

Correct,vriendelijk en snel.

Service
Joop (Papendrecht)
17/10/2018
8

Klant vriendelijkheid en goede koffie

Service
Ben Schenkel (Dordrecht )
11/10/2018
9

Als klant word je netjes begroet als je binnen komt, of per telefoon. Bij vragen word je netjes geholpen . En Dit geeft mij een zeer fijn gevoel, je bent geen nummer maar echt een klant. Voor mij is Schouten echte een top dealer. Ik blijf vaste klant bij Schouten

Service
Daniel (Den Haag)
11/10/2018
9

Ik heb er mijn oude auto ingeruild voor een occasion. Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen. En wat ik heel positief heb ervaren is dat we meteen tot een goede en eerlijke prijs zijn gekomen.

Service
H.S Schwaneberg (Nieuw Lekkerland)
08/10/2018
9

Maken duidelijke afspraken,ook wat betreft de onkosten en denken mee. Werken in situaties oplossing gericht.

Service
Leo Maaswinkel
08/10/2018
9

Prima service ze komen afspraken na.

Service
Bob Hazelhoff (Papendrecht)
05/10/2018
8

Goede service en bekwame werkplaats.

Service
Wim de Beir
05/10/2018
8

Goed en betrouwbaar

Service
De heer T Hubers (Papendrecht)
27/09/2018
8

Goede surves, vriendelijk personeel zijn tevreden.

Service
Dhr. M. Kortman (Hendrik Ido Ambacht)
26/09/2018
8

Bij de aankoop kregen we goede toelichting tussen de verschillende uitvoeringen. Bij de onderhoudsbeurten wordt ik ook altijd netjes geholpen.

Service
Dhr.Visser
25/09/2018
9

altijd een nette en correctie behandeling en uitleg.

Service
P. Van de Water (Papendrecht)
24/09/2018
9

Ik ben altijd correct geholpen door vriendelijke medewerkers en indien van toepassing telf. Op de hoogte gebracht van gevonden gebreken/slijtage delen.

Service
Mevr. Blokhuis (Dordrecht, voorheen Alblasserdam.)
19/09/2018
9

Omdat de dealer altijd vriendelijk is, je precies verteld wat er moet gebeuren en tot nu toe altijd met oplossingen komt.Bovendien is het nooit erg te wachten. Koffie genoeg en een praatje is ook gezellig!

Service
Willem Swijnenburg (Dordrecht)
19/09/2018
10

Voor we besloten tot de aanschaf van onze Yaris over te gaan hebben we bij diverse dealers geïnformeerd naar wat er zoal bij de aanschaf van een auto komt kijken. De verkoper bij Schouten was de man met wie zaken gedaan konden worden en die niet voor elke wijziging die we hadden eerst accoord moest halen bij de chef of de baas van de werkplaats. Ook de after sales gaat uitstekend.

Service
Wim Palte/ B Edigeyeva (Barendrecht)
19/09/2018
7

bij de service beurt werd een advies geleverd per telefoon welk gesprek nog geen 2 minuten duurde edoch de kosten voor dit advies werden opgebracht als Euro 98, wat in mijn ogen een zeer exorbitante betaling is voor een advies over versleten banden, een volgende keer zal ik expliciet mijn wens tot geen advies buiten de uitgevoerde reparaties aan mij te doen toekomen om dit bedrag te sparen, iedereen die zijn auto kent kijkt ook naar de conditie van zijn banden en hoeft zich daarbij niet te verlaten op zijn dealer tegen een zeer dure rekening

Service
Arie de heer (Ridderkerk)
05/09/2018
8

Goede garage

Service
Baboeram (Alblasserdam)
05/09/2018
9

Het zijn erg vriendelijke medewerker

Verkoop
Dhr. John Burggraaff Ruigrok van der Werven (Zwijndrecht )
05/09/2018
10

Goede service en vriendelijk personeel

Service
J.M. de Jong (Papendrecht)
05/09/2018
8

alles wordt bijna 100% uitgevoerd waarvoor ik mn auto naar de garage brengt

Verkoop
Mw. M. Van der Wekken (Ridderkerk)
05/09/2018
10

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en je krijgt alle tijd om vragen te stellen.

Service
mw. S.E. de Visser (NIeuw Lekkerland)
05/09/2018
9

Correct personeel, prettige bediening.

Service
Otto Gros (Zwijndrecht)
05/09/2018
10

omdat alles goed geregeld is

Service
Dick (Alblasserdam )
29/08/2018
7

Goede service pittige prijs

Service
J. Dekker
29/08/2018
10

Zeer duidelijk, servicegericht, vriendelijk, niets op aan te merken

Service
Teus Stam
29/08/2018
10

Top, klasse, ontvangst prima, begeleiding, alles!

Service
J. Nouwen
22/08/2018
9

Ik ben zeer tevreden ,

Service
Mauriche Schuit (Alblasserdam)
22/08/2018
10

Hele aardige medewerkers die verstand van zaken hebben. Weten ze zelf niet de oplossing dan zorgen ze dat je toch die oplossing krijgt. Mooi pand met veel daglicht en zeer vriendelijk ontvangst door medewerkers en aankleding

Service
Piet Pols (Utrecht)
15/08/2018
10

uitstekende service en vriendelijke bejegening

Verkoop
tsuni (dordrecht)
15/08/2018
8

ik ben goed geholpen. ik vind het alleen jammer dat bij het verkoop praatje de navi via mirrorlink wordt aangeprezen maar het werkt nog absoluut niet goed met android.

Service
J.Bakx (Dordrecht)
10/08/2018
9

ik wordt altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen en ben blij dat er zeer kundig personeel werkt. voor mij is het hebben van een betrouwbare en veilige auto heel belangrijk en het gevoel dat ik een auto heb (hoe klein en oud die ook is) die dan ook veilig en betrouwbaar is heb ik toch te danken aan het vakkundige personeel dat bij deze dealer werkzaam is.

Service
DE HR. H.M.FERDINANDUSSE (PAPENDRECHT)
08/08/2018
9

Ik word zowel telefonisch als direct aan de balie correct en plezierig te woord gestaan. Mijn vragen worden goed beantwoord; er is altijd koffie als ik op de reparatie kan wachten. Zo niet dan wordt vervoer geregeld.In de meeste gevallen weet ik van te voren wat het gaat kosten. Stuit men op onverwachte zaken, dan wordt dit correct gemeld.Dus: wat wil ik nog meer!

Verkoop
E.D Damen
07/08/2018
10

We zijn door de verkoper heel goed geholpen

Service
Gijs Vonk (Alblasserdam)
18/07/2018
10

Altijd bereid om uitleg te geven. Duidelijke kostenopgave en meedenken met de klant. Niets is teveel.

Verkoop
Eugène van der Heijden (Den Haag)
17/07/2018
10

Betrouwbaar, klantgericht, dat wil zeggen oprecht geïnteresseerd in de behoefte van de klant!

Service
Evelien (Ridderkerk)
17/07/2018
8

Goede service, vriendelijk personeel, prettige communicatie.

Verkoop
Mevr. Rijper
17/07/2018
10

Toyota schouten is een zeer fijn en betrouwbaar bedrijf. Na een vervelende ervaring bij een andere Toyota dealer ben ik hier heel fijn geholpen. Tijdens het verkoop gesprek voelde ik mij serieus genomen en de prijs is heel duidelijk en transparant.Heel blij met mijn nieuwe Toyota!

Verkoop
Walter Bravenboer (Alblasserdam )
17/07/2018
9

Keurig geholpen, en heel vriendelijk personeel.

Service
Mevr. M. Hasaart (Ridderkerk)
12/07/2018
8

Goede adequate oplossing van het probleem met mijn Toyota Yaris.

Service
N. Vorstenbosch (H-I-Ambacht)
12/07/2018
9

Ik word altijd goed, snel en netjes geholpen bij het autobedrijf.

Verkoop
Ger Zijdemans
11/07/2018
9

verkopers beleefd en vriendelijk goede productkennis.

Service
A. Loggers (Dordrecht)
09/07/2018
10

Ik heb bij deze dealer mijn allereerste nieuwe Toyota gekocht en ben er niet meer weg gegaan.Afspraken zijn zo geregeld en ik kom nooit voor verrassingen te staan. Beurten worden keurig en stipt uitgevoerd.Bij reparaties wordt altijd van te voren gemeld wat er is en wat het kost.Het vriendelijke personeel verdient ook een pluim ! Nu is een garage een plek waar je niet dagelijks komt maar als je er dan toch heen gaat voor een beurt of reparatie is het prettig vertoeven en te weten dat alles keurig geregeld wordt.Al met al een zeer tevreden klant !

Service
Rene Sulkers (Dordrecht)
09/07/2018
9

Ik wordt door het personeel van Toyota Schouten altijd correct geholpen, waardoor ik mij daar thuis voel.

Service
Teun Stoop (Hendrik Ido Ambacht)
09/07/2018
10

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk onthaald, je krijgt koffie aangeboden en aan de autowordt stipt op de afgesproken tijd begonnen.Petje af voor dit Automobielbedrijf.

Service
dhr. J.A. Wierckx (Papendrecht )
28/06/2018
7

Het is toch niets bijzonders als de dealer gewoon goed zijn werkzaamheden uitvoert ?Een 7 is dan toch netjes ?Het feit dat ik al ca. 40 jaar klant ben bij deze dealer (en haar voorganger - Autodrecht Papendrecht) betekent dat ik overall tevreden ben over deze dealer.

Service
J. Gulden (Alblasserdam)
27/06/2018
10

Zeer behulpzaam en erg servicegericht. Een kleine reparatie aan mijn nummerbord kosteloos uitgevoerd en bij een latere onderhoudsbeurt is gebleken dat ik de verkeerde beurt had geselecteerd (budget) waarbij geen Toyota pas zou horen, maar deze kreeg ik later geheel kosteloos thuisgestuurd!

Service
Sahin m (Denhaag )
27/06/2018
10

ik kom alleen maar daar wil nergens anders en ze kennen ons en we halen ons auto altijd daar

Service
D.J. Stam (Dordrecht)
26/06/2018
8

Vertrouwd adres. Jarenlang rijplezier met weinig geen problemen.

Service
Robertson H (Poortugaal)
25/06/2018
9

Een hele goede service gehad.Dat vinden wij heel belangrijk. Je betaalt meer,maar je auto wordt in een goede staat terug geleverd.

Service
bdegroot (alblasserdam)
21/06/2018
10

je word er netjes en goed geholpen

Service
Familie Bodmer (H.I. Ambacht)
21/06/2018
10

Toyota Schouten Alblasserdam heeft een team van medewerkers waar wij graag over de vloer komen: ze zijn sympathiek, flexibel en deskundig. Wat kan je nog meer wensen?

Service
Gretha van den Berg (Bleskensgraaf)
20/06/2018
10

Autobedrijf Schouten Alblasserdam. Vriendelijkheid , netheid ten top. Aan kennis geen gebrek. Dit is jullie kracht.

Service
F. Bertrand
15/06/2018
10

Wij zijn altijd netjes geholpen en worden tijdig geïnformeerd wanneer er extra kosten zijn.

Verkoop
Jkdaamen (Zwyndrecht)
14/06/2018
8

Zie vorige input

Service
D.C. van Verseveld (Hardinxveld-Giessendam)
13/06/2018
10

Omdat de service goed is en eigenlijk alles perfect is

Service
K. Huisman
13/06/2018
9

Goede service, vakkundig personeel en vriendelijk te woord gestaan

Service
p rosbergen (zwijndrecht)
13/06/2018
8

betrouw baar en oprecht .. en eerlijk

Service
Paul Brouwers (Sliedrecht)
13/06/2018
9

Goede duidelijke service

Service
WIM SCHAAP (ALBLASSERDAM)
12/06/2018
10

Het is de dichtbijzijnde toyota garage en ik word daar altijd korrect en vriendelijk behandeld.

Service
dhr A.Duchain (Barendrecht)
06/06/2018
9

Correcte en kundige medewerkers komt er al JAREN.

Service
Rene (Vlaardingen)
06/06/2018
10

Wederom snel en goed geholpen.

Service
We kwakernaak (Hardinxveld-giessendam )
06/06/2018
9

Aardig, klantvriendelijk, communicatie is prettig

Service
Joke Glastra (Alblasserdam)
05/06/2018
10

Bij deze garage wordt ik altijd goed geholpen, de mensen zijn aardig en bereid mij tegemoet te komen als er wat is.Ik heb vertrouwen in de garage, voor mij belangrijk, want ik weet niet veel van auto's, ik rijd er alleen in.

Service
Hr. B de Jong (Barendrecht)
01/06/2018
8

fijne garage, persoonlijke benadering.

Service
Christina van den Herik (Papendrecht )
24/05/2018
10

We zijn altijd zeer tevreden.

Service
Tonnie de Bruijn (Ooltgensplaat)
24/05/2018
9

Goede service. Komen hun afspraken na en al meer dan 10 jaar onderhoud naar volle tevredenheid.

Service
W.J.van Zijderveld (Alblasserdam)
24/05/2018
10

prettig personeel en goede begeleiding

Service
Dhr c van well (Dordrecht)
23/05/2018
9

Fijne mensen met alle geduld

Verkoop
Peter van Dam
23/05/2018
9

Goede service, vriendelijk en behulpzaam. Er hangt een hele goede sfeer.

Service
Dhr. C. Vermaat
17/05/2018
10

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
Loes van Drielen (Sliedrecht)
16/05/2018
10

Fijne garage met vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie en zij houden zich aan de afspraken die gemaakt worden. Keurige wachtruimte met WiFi, kranten en tijdschriften en de mogelijkheid om wat te drinken.

Service
P. De Waal (Papendrecht )
16/05/2018
9

Goed

Service
D.G.Boom (alblasserdam)
09/05/2018
9

Netjes geholpen keurig zo

Service
tom.n (Sliedrecht)
09/05/2018
9

mensen luisteren en doen wat nodig is

Service
B Stans (Hendrik Ido ambacht)
02/05/2018
10

Kom er al 10 jaar voor onderhoud, word altijd goed uitgevoerd vriendelijke mensen bij de receptie kort om een 10

Verkoop
c.a.van berchum (Alblasserdam)
02/05/2018
9

goede ontvangst.de vragen die we hadden goed beantwoord.schade auto die we brachten goed afgehandeldafspraken nagekomen

Service
Dhr C.Groenendijk
02/05/2018
10

Top garage. Vriendelijk personeel. En problemen worden opgelost.

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
02/05/2018
10

Omdat het een goede en betrouwbare dealer is.

Service
Fons Cornelis
01/05/2018
9

Deskundige, vriendelijke en vlotte dienstverlening

Service
Ad Spruijt (Sliedrecht)
26/04/2018
10

prima mensen, kom er al 30 jaar

Verkoop
Aad Sprokkereef (Alblasserdam )
25/04/2018
10

Een bedrijf waar vriendelijkheid en zakelijk bezig zijn een goede combinatie is. Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn en de aanbieding sluit goed aan bij wat ik voor ogen heb. Geen gekke verrassingen.

Verkoop
Eric van der Heijden
25/04/2018
9

Heel vriendelijke en behulpzame benadering van de klant. Goede uitleg betreffende relevante zaken. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.Prima vestiging, met de juiste mensen op de juiste plaats.

Service
Mevr D. De Vreede-Korporaal
25/04/2018
9

Vriendelijk personeel en prima service

Service
A. Lammers (Papendrecht)
23/04/2018
10

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen

Service
Dhr. H.Koppenol
18/04/2018
8

Bedrijf is al zeer goed bezig met service, alles wordt duidelijk uitgelegd.

Service
Eduard.Hammer ( nieuw e.hammer@kpnmail.nl ) (papendrecht)
13/04/2018
10

vriendelijk en correct

Service
Joke zwaan (Sliedrecht)
12/04/2018
8

Ik had wel verwacht dat hij een beetje schoon werd gemaakt binnen en buiten

Service
A.Cramer (Zoetermeer)
10/04/2018
7

Betrouwbare dealer en vriendelijke mensen aan de receptie.

Service
Mevr. P. Verhoef. (Zwijndrecht.)
09/04/2018
10

Ben zeer tevreden, wat verlangt men dan meer, niets toch.

Service
Fernando Fernandes Fantasia (Arnhem)
05/04/2018
9

Komen afspraken na en kundig en aardig personeel. Ik krijg mijn voertuig altijd weer netjes terug.... Super!

Service
mevr. J.M.Meerkerk-Verheul (Papendrect)
05/04/2018
8

Schouten doet het goed.

Service
sonja fijnekam (dordrecht baron van boetzelaerlaan 4)
04/04/2018
8

kom daar al jaren nooit klachten altijd goed ook de koffie en het personeel

Service
Dhr. C de Heer (H.I. Ambacht)
23/03/2018
10

Ik kom er nu al 17 jaar en heb tot nu toe nog nooit een slechte ervaring gehad. Ik heb dan ook geen enkele reden om naar een andere garage te gaan.

Service
P.N.M.Groote Wolthaar (Sliedrecht)
23/03/2018
10

uitstekende service, doen wat beloofd wordt en zeer vriendelijke medewerkers die daarbij goede afspraken maken waar je van op aan kunt.

Service
Dick Edel (Papendrecht)
22/03/2018
9

goede service afspraak is afspraak

Service
H. Simons (alblasserdam )
21/03/2018
10

Goed en betrouwbaar bedrijf waar je uitstekend geholpen wordt . Met vriendelijk personeel !

Service
Lucien van Cutsen (Alblasserdam)
14/03/2018
10

Betrouwbaar, oprecht, denken met je mee, goede service.

Service
Dhr.Visser (Sliedrecht)
09/03/2018
9

in de afgelopen 30 jaar als klant ben ik altijd tot tevredenheid geholpen.

Service
Hans Bezemer (Alblasserdam)
07/03/2018
10

Betrouwbare dealer. Vriendelijk en kundig personeel.Zeer vergaande garantie. En de betrouwbaarheid van toyota is gegarandeerd.

Service
Jan Visser (Hendrik Ido Ambacht)
07/03/2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en komen hun afspraken na. Duidelijk uitleg wat er gedaan wordt bij een onderhoudsbeurt met vooraf een juiste prijsopgave. Kortom een bedrijf waar je graag terug komt.

Service
W. J. de Zeeuw (Barendrecht)
07/03/2018
9

zeer tevreden over de correcte ontvangst en duidelijke uitleg over wat er staat te gebeuren bij een onderhoudsbeurt

Service
Paulien Warnaar (Zwijndrecht)
05/03/2018
10

Prettig en vriendelijk personeel. Geen onnodige reparaties.

Service
hans breedveld (hendrik-ido-ambacht)
02/03/2018
8

na afloop beurt gaarne nog even contact met monteur.

Service
Fam Versluis (Alblasserdam)
01/03/2018
10

Vriendelijk Personeel!

Service
van kampen (hi ambacht)
28/02/2018
10

toyota schouten is een goede dealer die er voor de klant is en goede service geven en doen wat er afgesproken is

Service
Jongkind (Papendrecht)
22/02/2018
9

Uitstekende service, personeel is vriendelijk en meewerkend

Service
M van Beest (Sliedrecht )
14/02/2018
9

Komen afspraken na

Service
M van der Klooster
14/02/2018
9

Goede ervaringen met deze dealer

Verkoop
K.T.Njo (Naaldwijk)
08/02/2018
10

De verkoper stelde belangstelling in de persoonlijke situatie en stelde na aflevering diverse malen belangstelling hoe de Toyota beviel.ook op persoonlijk vlak.

Service
L.C. Bijl (Alblasserdam)
08/02/2018
10

Goede service en vakmanschap

Service
DHR Leen de Deugd (Ridderkerk)
07/02/2018
9

DESKUNDIG ,KLANTVRIENDELIJK EN KOMEN HUN AFSPRAKEN NA .( WAT WIL JE NOG MEER )

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Vriendelijke mensen en je wordt gelijk goed geholpen

Service
Anoniem
10/01/2018
7

Vertrouwd adres, goede en aardige verkoper(s), receptie en werkplaats.

Service
W.J. Molinger ( Wim ) (Papendrecht)
05/01/2018
9

goed en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
04/01/2018
9

Vriendelijke mensen, servicegericht.

Service
Hindriks (Hendrik Ido ambacht)
03/01/2018
9

Prima dealer. Perfecte auto’s

Service
Anoniem
28/12/2017
9

Ik ben al lang klant bij Toyota Alblasserdam. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en uitvoering van werkzaamheden.

Service
B. Romeijn. (Alblasserdam.)
27/12/2017
9

Alles was in orde !

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Uitstekende service.

Service
A. de Vaal (Papendrecht)
14/12/2017
9

Correcte afhandeling

Service
Eli snel (Alblasserdam)
06/12/2017
9

Het personeel is zeer vriendelijk en correct

Service
G. van Dam (Rotterdam)
06/12/2017
10

Ik kom er al vanaf begin 1980 en wordt altijd goed geholpen. Ook de auto wordt goed onderhouden. Ik ben dus zeer tevreden.

Service
Tom Engelfriet (Dordreht)
06/12/2017
10

Altijd een prettige ontvangst. Verkoper weet na 6 jaar nog steeds wie je bent. Goeie ambiance.

Service
Anoniem
30/11/2017
8

Door de hulpvaardigheid, de aandacht voor de klant enz.Er heerst een vriendelijke sfeer, en de auto rijdt weer als een zonnetje als hij voor een beurt geweest is.

Service
j.vos-juffer (papendrecht)
29/11/2017
7

vernieuwde receptie /entree ziet er verzorgt uit,professionele benadering( Goedemorgen wensen,uitleg factuur-werkzaamheden )Na reparatie auto bij receptie afleveren.Voor een leek zoals ik vind ik de garage (werkruimte)vaak erg rommelig,

Service
Rene Haas (Vlaardingen )
23/11/2017
9

Vriendelijke en professionele medewerkers.

Service
W de Beir
09/11/2017
10

Goede service vriendelijk en eerlijk personeel

Service
Van dam (Dordrecht)
08/11/2017
9

Gewoon omdat het de juiste firma is voor mij

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Wij komen er al 20 jaar, zeg dat niet genoeg!

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Prima en betrouwbaar garagebedrijf. Zou niet gauw naar een ander gaan.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Goede bereikbaarheid, duidelijkheid, goede service.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Er kan een afspraak worden ingepland. Leenauto beschikbaar. Vriendelijke en professionele medewerkers. Prima service en terugkoppeling.

Service
J. Niehof (Zwijndrecht)
01/11/2017
9

Geeft altijd een goede service, zelfs als iets op korte termijn moet gebeuren. In incidentele gevallen is men zelf bereid om ook op zaterdag service te verlenen.

Service
T. van Luik-Kuil
26/10/2017
9

Ik ben tot nu toe tevreden over Schouten BV, Alblasserdam. Een klein minpuntje voor mij is wel, dat als service bij een grote beurt de auto wel en bij een kleine beurt de auto als service niet gewassen wordt.Als dit gerealiseerd kan worden geef ik een 10

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Als klant kun je op een bgoede service, vlotte behandeling en duidelijke benadering rekenen

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Ik word plezierig /correct te woord gestaan en.........................dat stel ik zeer op prijs en....................... dan is "de rest" overeenkomstig. In het begin - ca. 15 jaar geleden - moest ik wel even wennen, maar u weet de 4 P zijn zeer belangrijk\\\\\\\\\\\\;P roductP rijsP resentatiep ersoneelLet u er zelf maar eens op , wanneer u als klant een zaak binnen stapt1Ik stoor mij mateloos aan dat "popie-jopie-gedoe" van hallo, doei.Dan denk ik wel eens: wie stuurt zo'n medewerker aan!Bij Schouten dus: een tevreden klant!

Verkoop
Ate Iepema (Puttershoek)
25/10/2017
9

Vriendelijk en correct, verkoper geeft goede uitleg van model en uitvoering. vriendelijke ontvangst van het overige personeel. prachtige showroom.

Service
Hr. C.P.van der Bogt (Papendrecht)
18/10/2017
7

Gezien de ervaring bij Schouten Alblasserdam is mijn cijfer 7 een voldoende afspiegeling.

Service
Tom.n (Sliedrecht)
11/10/2017
9

Kort zakelijk vandaag en doen wat er is afgesproken

Verkoop
Dhr. van Beijnum
06/10/2017
9

Een prettig en klantvriendelijk bedrijf waar je kundig wordt geadviseerd, waar je als klant geen nummer bent maar waar je heel persoonlijk en uiterst correct wordt benaderd. Top.

Service
Ees van den Berg (Alblasserdam)
04/10/2017
9

Garage s is niets voor vrouwen zeggen mannen altijd maar bij Toyota Schouten voelt zelfs een vrouw zich thuis

Service
Anoniem
02/10/2017
5

Ik vond de afrekening vrij hoog.De 1e jaars onderhoudsbeurt was 148,36 euro en deze 2e jaars onderhoudsbeurt nu 309,34 eurobij een km stand van 14329km!!

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Altijd een hele goede services en bij de laatste beurt (APK en kleine beurt) ben ik enorm geholpen door mij sneller te helpen omdat mijn APK verlopen was en ik niet op tijd een afspraak gemaakt had, t.g.v.. een lange vakantie.

Service
J.M. de Jong (Papendrecht)
29/09/2017
8

in die zin is altijd netjes af gehandeld en vriendelijk te woord gestaan

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
9

Zeer goede dealer met persoonlijke aandacht en interesse voor de vraag van de klant

Service
Anoniem
27/09/2017
8

Klantvriendelijk en kundig

Service
Hanno den Ottelander (Sliedrecht)
27/09/2017
10

Uitstekende service en werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Rograma (Alblasserdam)
21/09/2017
9

Altijd vriendelijk personeel, klantgericht, willen alles voor je uitzoeken

Service
Anoniem
19/09/2017
9

ik wordt goed geholpen door vriendelijke mensen. Alles is van tevoren besproken en je ben op tijd klaar . Ik vond goed dat ik niet alle geld bij me had toch hebben ze me een maand de tijd gegeven om de restant van het bedrag te kunnen betalen dat vond ik bijzonder en zonder rente. Lieve mensen ik hou van jullie.

Verkoop
Anoniem
13/09/2017
8

Bij aflevering was de nieuwe CHR onder een deken geplaatst.Vind ik een beetje overbodig.

Verkoop
Peter van de Giessen (Sliedrecht)
13/09/2017
10

Heel klantvriendelijk, alle tijd voor je en service gericht.

Verkoop
Dhr C. Reijerkerk
31/08/2017
10

Bijzonder netjes ontvangen en ik ontving een antwoord op al mijn vragen. Ook mijn wensen werden ingewilligd. En ik ontving bij de inruil van mijn oude auto een hogere inruilwaarde dan bij een Louwman dealer.

Service
Anoniem
30/08/2017
9

de service is goed en je wordt er altijd vriendelijk geholpen

Verkoop
Vincent van Lith (Sliedrecht)
30/08/2017
8

Niet geheel tevreden omtrent de aflevering van de auto daar ik diversen onderdelen moest ontdekken via het handboek wat ik zeer slordig vindt!!

Service
Izak Vermaas (alblasserdam)
28/08/2017
8

omdat ze klant vriendelijk zijn en je het gevoel geven dat je geen nummer bent

Service
Anoniem
23/08/2017
8

geen zonwering in de wachtruimte waardoor je vol in de zon zit weg te smelten.

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Veel aandacht voor de klant.

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Service en klantvriendelijkheid zijn zeer goed.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Nette ontvangst . schoon balie na komen van afspraken koffie is super goed personeel verbouwing is goed verlopen

Service
P. de Groot (Nieuw Lekkerland)
09/08/2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk en helder in afspraken.

Verkoop
JFMJ Scheffers (Rijswijk ZH)
08/08/2017
10

Deskundig en uitermate vriendelijk, zowel ontvangst als verdere afhandeling!

Verkoop
Teun Stoop (Hendrik Ido Ambacht)
08/08/2017
9

Bij automobielbedrijf Schouten voel je je meteen thuis.Gezellig aan de tafel met een bakje koffie,krantje erbij het kan niet beter.Receptioniste is heel vriendelijk (trouwens iedereen en heel behulpzaam)Dit is dus mijn garage.

Service
Anoniem
07/08/2017
9

Fijne garage met aardig en vakkundig personeel!

Service
Teus Stam
07/08/2017
9

Goed bedrijf, kundig personeel, het is altijd goed in orde, vriendelijk, voorkomend

Service
gijs vonk (alblasserdam)
03/08/2017
10

Vakkundig personeel. Prima receptie en oog voor detail

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel bij aankoop / verkoop van een auto als bij onderhoud. Ik krijg een goed inzicht in te verwachten kosten en wordt op vriendelijke wijze te woord gestaan. De geleverde auto's, ook evt, huurauto, zijn kwalitatief goed en geven geen onverwachte problemen. Het belangrijkste is een betrouwbare auto en die wordt geleverd.

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
9

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Service
J Verheul (Alblasserdam )
24/07/2017
10

Heel erg tevreden word altijd vriendelijk en goed geholpen ga vooral zo door

Service
Mw. Ritmeester (Papendrecht)
24/07/2017
10

Goede ontvangst en snelle afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Verkoop
J.Schouten Geen Famie van de dealer (Sliedrecht)
20/07/2017
10

Vakkundig , betrouwbaar en uitstekende sevice

Service
Dhr. J.C. Vogel (Dordrecht)
03/07/2017
9

goede service in garage en vriendelijke medewerkers bij de verkoop.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Het contact met Toyota Schouten verloopt zeer aangenaam; de medewerkers zijn vriendelijk, vakkundig en de service is van hoog niveau.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Een autobedrijf waar je goede service krijgt.

Service
h.mekking (dordrecht)
30/06/2017
8

tevreden ervaring over Schouten

Service
Leo van der Kraan (Papendrecht)
30/06/2017
9

Vertrouwd,voorkomend,prima service

Verkoop
E.R.A. Hogerbrug (Papendrecht)
27/06/2017
10

Vriendelijk en gastvrij ontvangst

Service
Anoniem
26/06/2017
9

altijd behulpzaam goede service fijn Balie personeel.

Service
Arie Karreman (Hendrik Ido Ambacht)
26/06/2017
10

Prettig contact en correcte uitvoering van werkzaamheden.

Service
Anoniem
21/06/2017
9

de klant is nog een persoon bij schouten en geen nummer.

Service
Anoniem
21/06/2017
10

Wordt altijd vriendelijk,correct en deskundig geholpen

Service
B.Zwijnenburg (Alblasserdam)
21/06/2017
10

Omdat het een goede en betrouwbare dealer is. Afspraak is afspraak. Kundig personeel.

Service
Anoniem
08/06/2017
9

Het is een fijne garage met goede service. Altijd vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Klantvriendelijk en een goede service.

Service
G Hoornweg
31/05/2017
9

goed behandeld

Service
kees van well (dordrecht)
30/05/2017
10

er werken vriendelijke mensen staan je altijd te woord gewoon een fijne garage

Verkoop
Anoniem
29/05/2017
9

correct, vriendelijk en niet opdringerig.

Service
Anoniem
26/05/2017
10

Het is een betrouwbaar bedrijf. Je wordt goed geholpen en er wordt goed besproken wat de kosten zijn en wat er moet gebeuren. De mensen zijn vriendelijk en de koffie staat klaar.

Verkoop
de hr w.struijk (sliedrecht)
26/05/2017
8

Dat blijkt toch uit het voorgaande!!!!!!!!!!

Verkoop
Anoniem
24/05/2017
10

Het contact met automobielbedrijf Schouten B.V. hebben wij als een warm bad ontvangen. Vanaf het eerste moment zijn wij vriendelijk, open en warm ontvangen. Wij konden op ons gemak een kijkje in de showroom nemen en er was voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het ophalen van de auto was verrassend en zeer fijn! Dank jullie wel en we gaan voor een fijne Toyota tijd!

Service
Anoniem
24/05/2017
6

Vooraf prijsopgave, en telefoon over exstra onderdelen die gemonteerd worden, en de netto prijs.

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Klantvriendelijke behandeling en duidelijkheid over de kosten van de onderhoudsbeurt.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

vriendelijke garage en goede service

Service
Bstans (Hendrik ido ambacht)
17/05/2017
10

Kom al zeven jaar bij deze garage, onderhouds beurten worden goed uit gevoerd,nooit geen problemen gehad dus al met al een 10

Service
Jurgen Stoutjesdijk (Rotterdam)
17/05/2017
9

Prima klant en service gerichte medewerkers

Verkoop
Verhoeven (Dordrecht)
12/05/2017
10

Klantviendelijk personeel showroom reseptie en werkplaat

Verkoop
J. Burggraaff (Zwijndrecht )
11/05/2017
7

Uitstekend en net personeel, goede service

Verkoop
Mevr. H. Kersbergen (Papendrecht)
11/05/2017
9

Goede inruilprijs. Mooie aanbieding nieuwe Aygo. Een prettige verkoper. Klantvriendelijkheid. Achteraf miste ik de uitleg over het start-stopsysteem en de cruise control. Verder is alles prima uitgelegd en gedemonstreerd. Ook de administratieve zaken werden correct verwerkt.

Service
M.Hesseling (Alblasserdam)
10/05/2017
9

Altijd goede service, alleen kleine service beurt in 2 jaar tijd gestegen van € 177, - naar € 201,--

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Goede, snelle service. Door omstandigheden waren wij eigenlijk genoodzaakt de afspraak af te zeggen, maar omdat de APK-datum naderde was dit niet mogelijk. Automobielbedrijf Schouten bood meteen aan een vervangende auto beschikbaar te stellen zodat de afspraak toch door kon gaan. Prima service!

Service
John Cornax (Papendrecht)
03/05/2017
10

Al eerder vermeld, goede garage en prettig personeel. Van boven tot onder.

Service
F.A.Tromp (Rotterdam)
02/05/2017
10

Mijn jarenlange ervaring met dit bedrijf en haar medewerkers stemt mij tot grote tevredenheid.

Service
Riet Broeren Oprel (Krimpen aan den ijssel)
28/04/2017
9

Altijd goed geholpen

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
10

Klantvriendelijk, denkt mee en probeert een goed advies te geven. Bij aflevering zijn we direct in onderhandeling gegaan voor de aankoop van de volgende auto. Deze is inmiddels in bestelling.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Redelijke prijs voor inruilauto
Monteren trekhaak niet vlekkeloos, plaatwerk raakte los, wel prima gerepareerd.

Verkoop
Anoniem
18/04/2017
9

Ben goed geholpen

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

Gingen voor een proefrit en informatie en gingen weg met een lease contract. Door de goede service van de verkoper.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Ik kan alleen maar aangeven dat ik zeer tevreden ben over de handelwijze van Schouten BV. Vanwege gezondheidsproblemen had ik vorig jaar heel weinig kilometers gereden en was mijn auto niet voor een grote beurt bij Schouten geweest. Na een telefoontje van mij werd mij onmiddellijk een nieuwe pechhulpkaart voor 2017 toegestuurd. Dat heb ik zeer gewaardeerd.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Betrouwbaar en gewoon goed. Geen poeha

Service
Clarisse (Alblasserdam )
12/04/2017
8

We worden er altijd keurig netjes geholpen!

Service
Jaap Meuzelaar (Bakhuizen)
12/04/2017
10

Betrouwbaar ,vriendelijke medewerkers

Verkoop
Laura Verbruggen (Papendrecht )
12/04/2017
9

Erg vriendelijk personeel. Goed bereikbaar via telefoon toen ik nog vragen had. Zeer vriendelijk ontvangen. Het ophalen van mijn nieuwe auto werd speciaal gemaakt en maakte hierdoor de ervaring erg bijzonder. Zeer deskundige uitleg.

Service
Dhr. K. de Graaf (Papendrecht)
06/04/2017
10

Automobielbedrijf Schouten is een accuraat en betrouwbaar bedrijf.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Je wordt er netjes te woord gestaan, en belangrijk mijn auto heeft mij nog niet laten staan

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Opgegeven mankementen zijn opgelost en de auto is keurig opgeleverd.

Service
C.Put (Alblasserdam)
05/04/2017
9

Prettige garage om te komen. Vriendelijk personeel. Wordt altijd van te voren een prijs afgesproken. Als er iets bijzonders aan de auto is wordt er altijd contact opgenomen over eventueel bijkomende kosten.
Haal en breng service is dik in orde.

Service
E.hammer (Papendrecht )
05/04/2017
10

Vriendelijk netjes .ruimte wel wat ouderwets

Service
H.Krommenhoek (Papendrecht)
05/04/2017
8

Toyota dealer die prima werk levert waardoor je er steeds weer terugkomt

Service
A.C.Uittenbogaard
04/04/2017
9

Service overeenkomstig de afspraak

Service
Anoniem
29/03/2017
7

Kwaliteit

Service
Anoniem
29/03/2017
9

De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk en deskundig.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Uiterst vriendelijk personeel en je word altijd zo snel mogelijk geholpen.

Service
H. Sanner (Dordrecht)
23/03/2017
8

Contact met verkoop is goed, werkplaats zou evt. wat meer proactief kunnen zijn, zoals het wisselen van voor- en achterbanden.

Service
mevr, sonja fijnekam (dordrecht)
23/03/2017
10

je wordt normaal en goed behandeld als vrouw die in een garage komt ik heb het ook anders meegemaakt niet bij toyota

Verkoop
Pieter Dorst (Papendrecht)
23/03/2017
9

Prettige ontvangst in showroom.Geen moeite teveel om alle vragen te beantwoorden.
Biedt zelf de mogelijkheid tot een proefrit aan.
Verder uitstekende afwikkeling van de aankoop, met bij aflevering nog een leuke attentie in de vorm van een mooi boeket bloemen. Al met al een prettige ervaring met dit bedrijf.

Verkoop
Ria gelderblom (Sliedrecht)
20/03/2017
10

Goede en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
16/03/2017
10

prettige zaak

Verkoop
Frits Hermans (Papendrecht )
16/03/2017
8

In vind het gebouw niet klantvriendelijk.
Bij binnenkomst is de entree beperkt en erg vol. De showroom is op de eerste etage. Begane grond is beperkt en daardoor wat rommelig. Ik vind verder de bedrijfskleding van de receptioniste een trieste uitstraling hebben.

Verkoop
Ad Spruijt (Sliedrecht)
14/03/2017
9

Uitstekend merk en aardige mensen. Rijdt niet voor niets al ca 30 jaar Toyota's van Schouten.

Service
G .de Bruin (Sliedrecht)
02/03/2017
10

De services zijn uitstekend

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Zeer vriendelijk personeel, goede service

Service
K Damen (Oud-Alblas)
23/02/2017
9

We zijn altijd netjes behandeld

Service
DHR L DE DEUGD
22/02/2017
9

Vriendelijk en vakkundig personeel.
klant is hier nog koning.

Service
s.hardenbol (a;blasserdam)
22/02/2017
9

prima service en word altijd keurig te woord gestaan

Service
J.W.Goosens (Papendrecht)
15/02/2017
9

Achterbak werd als een vuilnisbak achtergelaten.

Verkoop
Anoniem
18/01/2017
9

Altijd wordt je vriendelijk ontvangen en de auto wordt uiterst correct onderhouden.

Service
P v meeteren (Sliedrecht)
18/01/2017
10

Het is gewoon een goede dealer en een leuke auto wat wil je nog meer ze geven een goede service en goed advies en de mensen zijn heel vriendelijk gewoon perfect

Verkoop
Dhr. v.d. Hoek (Kinderdijk)
11/01/2017
6

Er zijn dingen die goed waren en dingen die zeker beter moeten zoals communicatie met de klant en betere communicatie
van het personeel onderling zodat er niet te veel langs elkaar word heen gewerkt. Een gemiddelde van 6.

Verkoop
Mevr.Lekkerkerker (Ridderkerk )
05/01/2017
9

Vriendelijkheid
Vertrouwen
Kwaliteit van verkoop tot levering

Verkoop
Anoniem
04/01/2017
9

Dealer is erg vriendelijk en niet opdringerig om de koop te sluiten.

Verkoop
Debby (Alphen)
14/12/2016
9

Gastvrij. Prettig en fijn zaken doen

Service
DHR.V.H.M.van Lith (SLIEDRECHT)
14/12/2016
8

Wat ik heel jammer heb gevonden is dat ik langs bent geweest samen met mijn schoonzoon om naar de nieuwe TOYOTA CHR te kijken maar de ontvangst was rond uit slecht.Wij waren rond 10.30 uur en er waren meerdere klanten die dit ook volgens mij dat ervaarde. Een jonge verkoper die een klant de uitleg gaf over de nieuwe wagen vindt ik ronduit dat dat niet plaats mag vinden.
Ik kom zelf uit DEN HAAG en daar heb ik hele andere ervaringen omtrent de aanbieding van nieuwe wagens.
Nu woon ik in Sliedrecht en vond ik dat dit moet kunnen!!

Verkoop
Mevr, A. Janssen (Papendrecht )
09/12/2016
10

Geweldige verkoper

Service
Cora van der Zouwen (Alblasserdam)
07/12/2016
10

Vriendelijk, correct, proberen samen met de klant naar een tevreden oplossing te zoeken, je wordt tijdig geïnformeerd als er andere problemen gevonden zijn, dan alleen het onderhoud. Een erg prettig bedrijf. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aannemen. Het enige min-puntje zou kunnen zijn, hoe kan je dit nog meer verbeteren? :-)

Service
Dhr.F.J.KLUVER (PAPENDRECHT)
30/11/2016
9

Super bedrijf
Bekwaam,deskundig en klantvriendelijk personeel

Service
Kees Dekker (Dordrecht)
30/11/2016
8

Wordt altijd correct en volgens afspraak geholpen.

Service
Fons en Ans Taken (Alblasserdam)
24/11/2016
9

wordt zeer goed en correct geholpen en toyota als merk draagt natuurlijk ook bij aan de vele plussen.
Wij zijn zeer content met onze Yaris S-line.

Service
Berg (Alblasserdam)
10/11/2016
6

Netjes op tijd onderhoud gedaan. Mogelijk kleine extra moeite om de auto even schoon achter te laten. Mogelijk ook even door de wasstraat zodat je als trotse eigenaar je auto weer op komt halen. Prijs was prima echter geen informatie over wat er was gedaan of wat er ging gebeuren. Wel snel weer klaar.

Service
Edward Pol (Hardinxveld )
19/10/2016
10

Deskundigheid en zeer goede service

Service
H.M.FERDINANDUSSE (PAPENDRECHT)
19/10/2016
9

gewoon: plezierige garage / ontvangst!

Service
Martin Stuurman (Alblasserdam)
13/10/2016
10

Dit is een garage, zoals het moet zijn. Vriendelijk, kundig en behulpzaam.

Service
Anoniem
28/09/2016
9

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken

Service
A3 van Lit (Alblasserdam)
22/09/2016
9

Prettige sfeer in de garage en receptie. En er wordt netjes gewerkt.

Service
Anoniem
16/09/2016
8

Wij zijn erg tevreden en komen dan ook niet voor niets uit Brielle naar Toyota Schouten

Service
Anoniem
14/09/2016
8

is goed

Service
MW. SUZANNE VICTORINE NNOMO (DELFT)
14/09/2016
9

Ik ben tevreden met jullie garage.

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Een super service!

Service
M.Frey (Dordrecht)
07/09/2016
9

Fijne garage, mijn auto kan er weer tegen en ook netjes de navigatie weer "up to date".
Ik rijd nu al een aantal jaren Toyota en ben hier alleen voor onderhoud geweest. (verder nog nooit iets gehad, fijne betrouwbare auto's dus)

Service
Teus Stam (Alblasserdam)
31/08/2016
9

Top, vriendelijk personeel, ruim aandacht voor de klant, goede uitleg, klasse

Service
A.hellwig (papendrecht)
24/08/2016
6

meer aandacht en accuraat met de gegevens omgaan van de klanten

Service
Ben Schenkel (Dordrecht )
24/08/2016
9

Vriendelijk personeel Staan je netjes te woord. Als je moet wachten op je auto word je netjes een kopje koffie aangeboden , wacht ruimten in showroom staat er netjes bij met het nodige aan leesbladen/ kranten

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
24/08/2016
10

Het is een dealer waar je op kunt bouwen en vertrouwen!!

Service
Peter Groote Wolthaar (Sliedrecht)
08/08/2016
9

Zeer vriendelijke ontvangst goede uitleg reparatie uitgevoerd zoals afgesproken, kom zeer zeker terug

Service
Dhr. C . TIMMERMANS (Rotterdam)
03/08/2016
10

Vanwege de service en behulpzaamheid

Service
Mevr, A. Janssen (Papendrecht )
28/07/2016
10

Geweldige verkoper

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Klantvriendelijk , denken mee met de klant, gaan voor de klant maar ook gaan voor een nieuwe klant.

Service
Anoniem
25/07/2016
8

Wij komen hier al jaren en altijd worden we vriendelijk onthaalt door de manager!!

Verkoop
Anoniem
20/07/2016
8

Wij werden bij Toyota erg goed geholpen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Service
fam Vonk (Alblasserdam)
19/07/2016
10

Ronduit zeer betrouwbaar

Service
Dhr. M. Meijers (Dordrecht)
14/07/2016
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel zowel bij verkoop, receptie als in de garage.

Verkoop
Dhr. C. de Meer (Papendrecht)
08/07/2016
10

de auto wordt altijd goed onderhouden en bij bijzonderheden wordt ik ingelicht en gevraagd of reparatie kan worden uitgevoerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
vriendelijk en gastvrij. krant en een kop koffie als je wil wachten. enz, enz.

Service
Jurgen (Rotterdam)
08/07/2016
9

Vriendelijke service gerichte medewerkers die correct werk leveren en ook nog eens meedenken bij schade's.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
8

Ben tevreden met de manier waarop men mij en de auto behandelt.

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Alles gaat zoals afgesproken en op een zeer prettige manier.

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Tevreden.

Service
Dhr. de Jong (Dordrecht)
06/07/2016
9

vriendelijke mensen die hun vak verstaan en waarbij de klant geen nummer is

Service
Mevrouw Croese . (Heenvliet)
01/07/2016
8

Door de goede service en de persoonlijke belangstelling die zij tonen .

Service
Dhr. J.M.R. Ligthart (Ridderkerk)
23/06/2016
10

Vanaf het begin een goed gevoel over deze dealer wat in de loop der tijd alleen nog maar bevestigd werd

Service
Jan Bakker (Sliedrecht)
22/06/2016
10

Totale personeel beleefd en behulpzaam,en volgens mij straalt er vakkundigheid uit deze mensen.
Word keurig geholpen en niets opgedrongen.
Kortom een prima garage.

Verkoop
J.C. Los (Stadskanaal)
22/06/2016
9

altijd zeer te vrede bij een bezoek

Service
P. van Steenis (Zwijndrecht)
22/06/2016
10

Men heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Service
Priscilla stolk (Rotterdam)
22/06/2016
9

Erg klant vriendelijk en doen alles voor de klant en ook goede en snelle service

Service
G Hoornweg (papendrecht)
16/06/2016
9

altijd al een goede relatie met werknemers

Service
Erik Jonker (Oud-Alblas)
15/06/2016
10

Werken netjes en correct, prijs van te voren bekend.
Leveren kwaliteit af en zeer vriendelijk personeel.
Kortom: top!

Verkoop
Dhr. J.Bogaert. (Sliedrecht.)
08/06/2016
10

Vanaf het begin was er een goede band en we konden het over alles heel snel eens worden.

Service
Anoniem
07/06/2016
8

Goede service, goede uitstraling, klantvriendelijk

Service
Bertrand (Papendrecht )
01/06/2016
9

Wij worden keer op keer netjes te woord gestaan en geholpen. Wij zijn trots op onze RAV4 en brengen deze dan maar ook wat graag voor onderhoud naar deze dealer.

Service
WIM SCHAAP (ALBLASSERDAM)
30/05/2016
10

Vriendelijk en korect behandeld en de serves prima.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
9

Prettig contact, goede service en prima bereikbaar.

Service
B Stans (Hendrik ido ambacht)
25/05/2016
10

Gewoon goed komt afspraken na

Service
Joke Glastra (Alblasserdam)
24/05/2016
9

Ben al heel lang bij deze garage, vertrouwd, altijd goed en leuk geholpen. Fijne garage.

Service
Loes van Drielen (Wijngaarden)
18/05/2016
10

Vriendelijke ontvangst bij de receptie, duidelijkheid hoe lang het gaat duren. Uitleg over de reparatie en goede voorzieningen in de wachtruimte.

Verkoop
fam. C. den Boer (Kinderdijk (gem.Molenwaard))
11/05/2016
8

De kundige en sympathieke wijze waarop mijn echtgenote en ik werden geholpen.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Een prima service. Oplossing op maat.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

Prima, bij zo'n dealer blijf je.

Service
a.ritmeester (ridderkerk)
04/05/2016
10

goede Service en afhandeling

Service
de heer van Huit (Zwijndrecht)
25/04/2016
8

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Goede service

Service
Anoniem
20/04/2016
9

goede service, plezierig contacy

Verkoop
J. Schut (Papendrecht)
20/04/2016
10

Vriendelijk, attent en behulpzaam personeel

Verkoop
Martin vd Zwan (Den Haag)
18/04/2016
9

Warm welkom, goede inschatting van onze wensen, keurige service

Service
E Timmer. (Wateringen)
15/04/2016
9

Omdat ik over alles tevreden ben.

Service
Audrius (Spijkenisse)
14/04/2016
10

Ik ben zeer tevreden met de dealer.

Verkoop
a.c. gouwens (barendrecht)
13/04/2016
9

service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
13/04/2016
7

Eerlijk blijven......en geen ruitenwissers willen vervangen die een week oud zijn.

Verkoop
Nico Duyndam (Dordrecht )
13/04/2016
10

Betrouwbaar en deskundig. Klantvriendelijk

Service
Anoniem
07/04/2016
10

Goede service en duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden

Service
eduard hammer (papendrecht)
07/04/2016
10

zeer goed zoals het hoort

Service
J zwaan (Sliedrecht)
07/04/2016
10

Zeer goed geholpen en goede service

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
10

Goede voorlichting behulpzaam en vriendelijk.

Service
Dhr. J.A. van Dijk (Papendrecht)
06/04/2016
10

heel klantvriendelijk

Service
Dhr. A.Cramer (Zoetermeer)
30/03/2016
8

Duidelijke afspraken, prima service

Service
dhr W.J. de Zeeuw (Barendrecht)
23/03/2016
10

heb volledig vertrouwen in direktie en personeel.Heb inmiddels
reeds 5 of 6 nieuwe en gebruikte auto's (toyota's) bij dit bedrijf gekocht.
tot volle tevredenheid. Ook de onderhoudsbeurten, naar genoegen, uitgevoerd.
Garage Schouten is bij m ij een begrip.

Service
sonja fijnekam (baron van boetzelaerlaan 4 3319 cm dordrecht)
21/03/2016
8

heeft ervaring met anderen garage daar ging het soms wel iets anders toe en hier wordt je gewoon goed behandeld als vrouw zijnde.

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
16/03/2016
10

Omdat het gewoon een goede dealer is.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Vriendelijke medewerkers, goede service. Wij zijn van Toyota dealer in Dirksland overgestapt naar Schouten vanwege de service.

Service
Martin Visser (Sliedrecht)
09/03/2016
10

Reparaties altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd, en een zeer goede service.

Verkoop
Ria van der Sluis (Dordrecht)
09/03/2016
10

Uitermate deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Service
m. van den hoek (rotterdam)
02/03/2016
9

ik geef deze dealer een 9, omdat het voelt als familie, zelfs het werkplaatspersoneel informeert naar de familie thuis.

Service
Anoniem
29/02/2016
9

klant vriendelijke en goede servicealleen wacht ruimte koud nu de deut automatische open gaat

Service
P.N.M.Groote Wolthaar (Sliedrecht)
25/02/2016
10

uitstekende service zeer klantvriendelijk afspraak is afspraak

Service
Mevr W.Bervoets (Sliedrecht.)
24/02/2016
9

Alles is gewoon goed.

Service
Ottenbros (Molenaarsgraaf)
22/02/2016
9

Erg klantgericht en bij af levering van de auto na het onderhoud, was de auto gewassen en zag er piek fijn uit

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Geef nooit een 10. Maar alles was goed geregeld!

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Klant is koning principe

Service
dhr Sorensen (Alblasserdam)
04/02/2016
9

vriendelijk en correct personeel dat goed werk levert

Service
Dhr. C Theunissen (Capelle a/d Yssel)
03/02/2016
9

Altijd prima en netjes behandeld.

Service
Fam. Verlare (Papendrecht)
03/02/2016
8

Goede service. Vriendelijk personeel.

Verkoop
Gijsbert Batenburg (Sliedrecht)
03/02/2016
8

Betrouwbaar!

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Prima service, vriendelijk en kennis van zaken

Service
J van Veen (Zwijndrecht)
28/01/2016
10

vriendelijkle en actieve begeleiding en correcte afwerking

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Klantvriendelijk, goede service.

Service
Anoniem
27/01/2016
8

betere sevice navigatie

Service
h.mekking (dordrecht)
27/01/2016
9

vriendelijk gezellig en een goed gevoel bij deze mensen
niet het gevoel dat je belazerd word

Verkoop
Janny Treffers-van Sinttruije (Sliedrecht)
25/01/2016
10

totaal tevreden

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

De garage wilde mij graag als nieuwe klant.
Daarvoor kreeg ik een goede prijs voor mijn oude auto

Service
Martin. Spruit (Ridderkerk )
13/01/2016
8

Ben snel en goed geholpen, het was oudejaarsdag.

Service
Mevr. Delphine Olden (Papendrecht)
13/01/2016
8

Omdat men er altijd vriendelijk wordt geholpen en men meedenkt met het probleem van de klant.

Service
Fam. van den Bos (Sliedrecht)
08/01/2016
8

Kundigheid en betrouwbaarheid zijn door de jaren heen keer op keer bewezen. Daarnaast vind ik de wil om de service te blijven verbeteren een absolute pré

Service
Fam. Verheij (Oud-Alblas)
08/01/2016
6

Wij zijn altijd erg tevreden over de garage, maar deze keer hebben ze wel wat steken laten vallen. Ondanks dat er persoonlijk afspraken gemaakt waren over de schade-reparatie, kregen we de 1e dag een telefoontje dat er niets bekend was over deze reparatie. De tweede dag weer een telefoontje aan welke kant de schade gerepareerd moest worden. De toon van deze telefoontjes waren dusdanig dat ik me er ongemakkelijk door voelde. Worden er geen aantekeningen gemaakt als er een afspraak gemaakt wordt? vroeg ik me af.
Toen nog een keer een telefoontje over de werkzaamheden van de grote beurt, waarin aangegeven werd dat de achterruitwisser vervangen zou worden, waarop wij expliciet aangegeven hadden dat die niet vervangen hoefde te worden, maar juist wél de voorruitwisser, omdat die erg slecht was. Dit is niet gebeurd. Bij het ophalen bleek ook nog het mapje met autopapieren niet in de auto te liggen en moesten we weer terug. Dit bleek nog in de werkplaatsmap te zitten. Al met al is de auto een hele week in de gar

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Goede dealer, prettige uitstraling van het gehele bedrijf

Service
Dhr W.Stierman (Alblasserdam)
06/01/2016
10

Prima service en begrip, no-nonsense behandeling, vriendelijk en to-the -point, geen onaangename verrassingen

Service
J.G.W.Th. Hendriks (Dordrecht)
06/01/2016
10

Ik ben sinds begin 2008 klant bij Toyota Schouten Schouten in Alblasserdam.
Het bedrijf kenmerkt zich telkens weer voor mij door hun klantvriendelijkheid, attentie, informatievoorziening tijdens onderhoudsbezoeken, betrouwbaarheid.
Tsja, wat wat zou ik er nog meer over moeten vermelden.
Hulde voor zo'n garage!
Was iemand al geen trouwe Toyotarijd(st)er, dan zou die het hier wel worden.

Service
G Hollander (Hendrik Ido Ambacht)
04/01/2016
10

Nogmaals goede service en gespecialiseerd personeel.

Service
Anoniem
30/12/2015
7

Ik vind dit een keurig cijfer

Service
JL Salij. (Dhr.Salij. Ridderkerk.)
30/12/2015
10

Ik kan niet anders zeggen dat een goede garage is.

Service
René van Hoek (Rotterdam)
30/12/2015
9

-Vestiging is makkelijk te bereiken
-Onderhoud vlot en conform verwachting uitgevoerd; geen verrassingen.
-Personeel is vriendelijk en duidelijk
-Lekkere koffie :)

Service
Rene witter (Alblasserdam)
28/12/2015
10

Goede sfeer,niet opdringerig. Vertrouwen. Kortom;vakmanschap.

Service
L. Maaswinkel (Dordrecht)
24/12/2015
9

goede service, ze komen afspraken na

Verkoop
Erik en Lianne (Dordrecht)
23/12/2015
10

Vakkundig en vriendelijk personeel. Goede inruilprijs voor de inruil van onze auto. Bellen netjes terug na aflevering of alles in orde is. Een dikke 10.

Service
Dhr. Eli Snel (Alblasserdam)
09/12/2015
10

Receptie erg vriendelijk, altijd koffie o.i.d. Service erg goed

Service
Anoniem
07/12/2015
9

altijd goede service. doen wat ze zeggen.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Klantvriendelijk open en eerlijk en transparant

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
10

Je wordt hier als klant behandeld en de verkopers zijn ook geïnteresseerd in de persoon achter de klant.

Service
F.J. Kluver (Papendrecht)
02/12/2015
8

prima service en deskundig en vriendelijk personeel

Service
L.Vink (Alblasserdam)
02/12/2015
9

Bij deze dealer zijn wij keurig en vakkundig geholpen helemaal Top!!

Service
P.Zwijnenburg (Alblasserdam)
02/12/2015
10

Omdat het gewoon een heel goede dealer is.

Service
T. Engelfriet (Dordrecht)
02/12/2015
9

Warm onthaal

Service
G.Hoek-Buls (Hendrik Ido Ambach.)
26/11/2015
10

ik ben zeer tevreden.Ga 1 december een nieuwe halen bij deze dealer. Dat zegt genoeg.

Service
G.Hoek-Buls (Hendrik Ido Ambach.)
26/11/2015
10

ik ben zeer tevreden.Ga 1 december een nieuwe halen bij deze dealer. Dat zegt genoeg.

Service
Wilma Aarnoutse (Papendrecht)
26/11/2015
9

betrouwbaar en vriendelijk

Service
Jochem van Loosen (Papendrecht)
11/11/2015
10

Al heel mijnToyotadealer en wat mij betreft de beste!

Service
Wim Philipse (Sliedrecht)
11/11/2015
9

Ik ben zeer tevreden over de dealer.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Prima service

Service
F. Zwang (Zwijndrecht)
28/10/2015
10

Vanwege de uitstekende behandeling in het onderhoud van mijn Prius

Service
Anoniem
22/10/2015
10

Het gaat bij de dealer zoals ik het verwacht zoals het hoort

Service
Anoniem
12/10/2015
9

Bij de verkoop, als bij de receptie een goede indruk.

Service
Anoniem
12/10/2015
9

De afgesproken werkzaamheden zijn correct uitgevoerd.

Service
Theo Kappelhof (Rotterdam)
07/10/2015
8

Goede service aardige mensen

Verkoop
Arie van den Herik (Sliedrecht)
30/09/2015
9

Vakkundig en klantvriendelijk

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Goed en betrouwbaar bedrijf

Service
Anoniem
16/09/2015
10

Afspraken worden nagekomen (incl. uiterste ophaaltijd), voor spoedjes wordt altijd wel ruimte gevonden, allemaal even vriendelijk & behulpzaam (receptie, verkopers, werkplaats), desgewenst prijsopgave vooraf, maatwerk voor vervangend vervoer (ze wachten als je de sluitingstijd net niet gaat halen i.v.m. files)

Service
L.C. Spits-de Jong (Papendrecht)
16/09/2015
9

Alles is altijd goed geregeld en ze houden je op de hoogte van extra werkzaamheden en bellen altijd als de auto klaar is

Service
Dhr Fw Hoekstra (Urk)
11/09/2015
10

Geweldige service
Professionele afhandeling
Redelijke prijs
In 1 woord tot de volgende keer

Verkoop
J. Koppelaar (Sliedrecht)
11/09/2015
10

Zeer klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Service
P.M. POLS (Utrecht)
11/09/2015
10

tevredenheid

Service
Anoniem
10/09/2015
10

tot nog toe ben ik zeer tevreden

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Correct behandeld vanaf het maken van een afspraak t/m het ontvangen van de factuur. Afspraken zijn nagekomen en er is voldoende toelichting gegeven over de werkzaamheden en het factuurbedrag.

Service
Anoniem
26/08/2015
8

Ik vind een 8 een mooi cijfer

Service
Anoniem
24/08/2015
10

attente service, beurt netjes uitgevoerd, komen afspraken na

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Erg klantvriendelijk, onderhoud wordt keurig netjes uitgevoerd.

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Goede uitleg, vriendelijk, toegankelijk, enzovoort

Verkoop
Anoniem
13/08/2015
8

Vriendelijk, betrouwbaar, goede service

Service
C J Rook (Papendrecht)
13/08/2015
8

Nette behandeling doen geen reparaties die niet nodig zijn.

Service
Anoniem
11/08/2015
7

redelijke garage

Service
Arno Loggers (Dordrecht)
06/08/2015
10

Zeer prettige medewerkers.
Beurten worden altijd prima uitgevoerd.
Zeer kundig advies.
Bedrijfspand bevind zich redelijk dichtbij.

Verkoop
Otto Gros (zwijndrecht)
05/08/2015
8

voor ons is het een nieuwe dealer. dus alleen afd. verkoop gehad.

Service
Piet de Waal (Papendrecht)
04/08/2015
10

Gewoon top

Service
Anoniem
29/07/2015
10

Omdat ik geheel tevreden ben en geen klachten heb.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Ik word altijd erg goed geholpen. Zowel de baliemedewerkers als de monteurs zijn zeer servicegericht en denken goed met je mee. Ook word je zeker niet op onnodige kosten gejaagd; men denkt ook goed mee in (kosten-) efficiënte oplossingen passend bij de leeftijd van de auto.

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Goede service. Duidelijke informatieverstrekking. Meedenken.

Service
dhr. A.Hellwig (Papendrecht)
23/07/2015
10

En goed gevoel waar de klant nog asl koning wordt behandeld. Komen de afspraken na die gemaakt zijn.
De werkplaats zit er netjes en schoon uit wat een professionele indruk maakt.
Werkzaamheden worden vakkundig verzorgd en het voertuig wordt in een prima staat afgeleverd.
De receptie doen alles wat nodig is om de klant het naar de zin te maken en stellen ook alles in het werk om een goede service te verlenen.

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Op tijd klaar, afspraken nagekomen en tijdig geïnformeerd voor meerwerk.

Verkoop
Dhr.W.J.van Zijderveld (Alblasserdam)
22/07/2015
10

een hele kundige en prettige garage

Service
F. Rodenburg (Alblasserdam)
22/07/2015
10

prima service

Service
Jan Siepkes
22/07/2015
10

goede ervaringen

Service
Vonk Gijs (Alblasserdam)
22/07/2015
10

Klantvriedelijk. Goede uitleg en je wordt serieus genomen. Er wordt goed geluisterd

Verkoop
dhr.p.pijl (sliedrecht)
09/07/2015
8

prima proefrit goedoverleg t.o.v.tijd levering fijne aflevering van de auto met bloemen en een mooie bal voor de twee kleinzoons

Service
Anoniem
08/07/2015
6

Deze beurt werd niet naar mijn zin afgewerkt. Kaartje niet 7ngevult, onerhoudsboekje niet bijgewerkt,

Service
J.Ligthart (Ridderkerk)
08/07/2015
10

Ik beoordeel deze dealer met een 10 vanwege de altijd correcte bejegening, werkzaamheden prima uitgevoerd en, terzijde, prettige wachtruimte met lekkere koffie.

Verkoop
Ton A.H. v.d. Logt (Zuidzijde)
08/07/2015
8

ik ben tevreden over de service

Service
Ineke van Ballegooojen (Dordrecht)
24/06/2015
9

Prettige sfeer professioneel personeel Nauwgezet

Service
Jlvankampen (hendrik Ido ambacht)
24/06/2015
9

Fijn En vriendelijk

Service
dhr b versluis (papendrecht)
22/06/2015
9

wij zijn tevreden er word een prima service gegeven

Service
F. Bertrand (Papendrecht)
17/06/2015
8

Wij zijn zeer tevreden over hoe de dealer ons benaderd en hoe we tijdens het onderhoud van de auto op de hoogte zijn gesteld.

Service
martin kouwenhoven (ridderkerk)
17/06/2015
9

Gewoon goede service voor redelijke prijs

Service
Dhr. W. J. de Zeeuw (Barendrecht)
01/06/2015
9

persoonlijke klant benadering door deskundig personeel.Kocht reeds 5/ 6 auto,s de afgelopen jaren, terwijl de garage
toch op een afstand van mijn woning ongeveer 20 Km is.

Service
Anoniem
28/05/2015
8

omdat wij zeer correct behandeld zijn

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Zeer vriendelijk personeel duidelijk uitleg van werkzaamheden

Service
J.A. Pors (Papendrecht)
20/05/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de manier waarop ze je behandelen.

Service
A. Plomp (Papendrecht)
13/05/2015
10

Dealer voldoet aan alle eisen die men er van mag verwachten met betrouwbaarheid als voornaamste factor.

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
10

Alles was keurig netjes geregeld van uitzoeken model tot afleveren nieuwe auto, info over nieuwe auto die gegeven werd was zeer duidelijk.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

alles is goed.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Tevreden alles keurig uitgevoerd

Verkoop
dhr c van well (Dordrecht)
13/05/2015
10

Aardige verkoper met een luisterend en niet opdringerig fijne garage

Service
Jurgen Stoutjesdijk (Rotterdam)
13/05/2015
9

De medewerkers bij Schouten behandelen hun klanten respectvol en correct waardoor een open en eerlijke manier van zaken doen wordt gecreëerd.

Service
Maarten Hesseling (Alblasserdam)
13/05/2015
9

Goede service

Service
MC Visser (Sliedrecht)
13/05/2015
10

Reparaties altijd goed uitgevoerd en zeer correcte service

Service
M.R. Frey (Dordrecht)
13/05/2015
9

Gewoon een hele fijne garage!

Service
A. Plomp (Papendrecht)
06/05/2015
10

Dealer voldoet aan alle eisen die men er van mag verwachten met betrouwbaarheid als voornaamste factor.

Service
Jurgen Stoutjesdijk (Rotterdam)
06/05/2015
9

De medewerkers bij Schouten behandelen hun klanten respectvol en correct waardoor een open en eerlijke manier van zaken doen wordt gecreëerd.

Service
Maarten Hesseling (Alblasserdam)
06/05/2015
9

Goede service

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Personeel is vriendelijk en klantgericht.
Ben al jaren klant en heb alleen maar goede ervaringen.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Alle zaken worden netjes afgewerkt, de mensen zijn voorkomend en vriendelijk oplossingsgericht.

Service
Dhr. F.J.Kluver (Papendrecht)
29/04/2015
9

Vakkundige en service gericht bedrijf met prima medewerkers.

Service
Anoniem
09/04/2015
9

-Vriendelijke en correcte bejegening;
-prijsopgave vooraf;
-snelle en prima service;
-ontspannen sfeer;
-niet het gevoel op onnodige kosten te worden gejaagd.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Correcte benadering, vooraf ingelicht over reparaties, op tijd klaar

Service
Anoniem
02/04/2015
9

Omdat ik tevreden ben over deze dealer.

Service
Anoniem
31/03/2015
9

goede en correcte service

Service
Dhr. J.Reurichi (Schiedam)
18/03/2015
9

Ben te vreden over de goede service en de vriendelijke behandeling!

Service
G.R.Merckens (Ridderkerk)
11/03/2015
10

hiermee is een 10 op de juiste plaats

Service
a.kats (ridderkerk)
18/02/2015
10

Altijd behulpzaan, en alles wat wordt gezegt word nagekomen

Service
Dhr. J.Harreman. (Ridderkerk)
12/02/2015
9

zeer goed bedrijf!!!!

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
10

De dealer was erg vriendelijk, aardig en behulpzaam. Tevens heeft hij alles duidelijk uitgelegd en was meedenkend over de verschillende mogelijkheden.

Service
Anoniem
09/02/2015
8

Goede service

Verkoop
G .de Bruin (Sliedrecht)
04/02/2015
9

Goed gespecialseerd

Service
Piet de Waal (Papendrecht)
04/02/2015
10

Het is gewoon normaal top, eigenlijk vanzelfsprekend als je het elke keer meemaakt.

Service
A de Zwart (Giessendam)
02/02/2015
8

De pretige ontvanst en samen werking

Service
dhr h mekking (dordrecht)
29/01/2015
8

erg correct personeel

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
9

Verkoop- en serviceteam verdienen een dikke 10!
Receptioniste mag iets vriendelijker en klantgericht zijn.
Keurige, overzichtelijke en schone showroom.

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
9

Er is sprake van een klantvriendelijk bedrijf waar je je nog echt klant voelt.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

zijn erg vriendelijk en je wordt er netjes geholpen nemen de tijd voor je.

Verkoop
Lucien van Cutsen (Alblasserdam)
09/01/2015
9

Toyota Schouten staat voor een betrouwbare garage, klantvriendelijk en denkt altijd mee, service gericht.

Verkoop
A.Boon (Papendrecht)
10/12/2014